Castore Newcastle United Shirt Thuis Kids 2022-23

castore newcastle united shirt thuis kids 2022-23Als je een voetbalreis gaat maken dan mag een Castore Newcastle United shirt thuis kids 2022-23 zeker niet ontbreken. Een voetbalshirt met een normale pasvorm en gemaakt door een nieuwe kledingsponsor.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €52,45
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Het nieuwe thuisshirt is een onderdeel van het NUFC thuistenue 2022/23. Deze is gemaakt van 100% polyester. Een NUFC shirt heeft eveneens een normale pasvorm. Wij vergelijken de prijzen dus je hoeft hier niet meer bij na te denken. Deze voor kinderen shop je via bovenstaande button en je hebt deze dan binnen 2 werkdagen in huis. Een volledig thuistenue of shirt voor senioren? Bekijk dan ook onder andere het Castore Newcastle United thuisshirt 2022-2023.

NUFC haalt gemakkelijk de middenmoot van de Premier League – VSD

Aankomend seizen gaan we het Castore shirt zien in de Premier League. In de Premier League heeft Newcastle een aantal moeizame seizoenen gedraaid en moest 6 jaar geleden nog naar de Championship. Toch blijft het shirt uiteraard populair in Nederland. Het club logo vinden we uiteraard aan de linkerkant. Een volledig thuistenue om de Nederlands aan te moedigen bij Newcastle? Het NUFC thuisshirt junior 2022/2023 is te bedrukken met originele bedrukking voor €20,00. Vergelijkbaar in het zwart met wit het adidas Juventus thuisshirt kind 2022-2023.

Castore Newcastle United Shirt Thuis Kids 2022-23

In onze fanshop proberen we zo goed mogelijk uit te breiden. We hebben nu met voetbalkleding en in de toekomst diverse artikelen zoals sjaals en vlaggen. Bij Unisportstore vind je bijvoorbeeld een dekbedovertrek maar ook de nieuwste sjaals. In de fanshop ook Puma voetbalschoenen en ga voor aanvoerdersbanden om compleet naar de voetbal te gaan.

Ga eens langs bij Newcastle United en pak de Ferry richting Engeland

De afgelopen jaren is een voetbalreis richting de club geweldig populair geworden. Je kunt via bijvoorbeeld IJmuiden naar Newcastle met de ferry. De ferry met prima slaapplaatsen biedt de mogelijkheid om een drankje te doen en alvast in de komen met een band aan boord. Je kunt verder gebruik maken van alle faciliteiten aan bood voor een onvergetelijk trip naar Newcastle United Football Club. Boek snel voetbalreizen Engeland via onze partner voetbalreizen. We wensen je alvast heel veel plezier en misschien zit jij binnenkort wel in St. James Park!

  • Vlucht | overnachting en tickets
  • Stadion: St. James Park
  • Newcastle Accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *