Castore Rangers FC Thuisshirt 2022-2023

castore rangers fc thuisshirt 2022-2023In het blauw met wit het Castore Rangers FC thuisshirt 2022-2023 kopen? Speciaal voor de wedstrijden in de Scottish Premiership. Op de borst zie je 32RED set your limits. Verder heeft deze een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Grootste voetbalshop van Europa
  • Gratis thuisbezorgd!

Het Glasgow Rangers FC shirt thuis 20228/23 is geweldig populair in onze fanshop. Rangers FC is na een lange afwezigheid terug in de Scottish Premiership. Je denkt daarom misschien ook wat een aparte naam. Dat kwam nadat ze een doorstart hebben gemaakt. In de fanshop ook het Castore Glasgow Rangers uitshirt 2022-2023 en Castore Rangers FC 3de shirt oranje 2022-2023.

Giovanni v B gaat het goed doen als manager van de club – VSD

Deze was 2 seizoenen nog een divisie lager te zien in Schotland maar we hebben heugelijk nieuws. De club uit Schotland was 8 seizoenen geleden nog teruggezet. Inmiddels draaien ze voor het 3de jaar alweer mee in de Scottish Premiership. Het is een prachtig voetbalteam met een rijke historie die misschien ook wel gelijk mee gaat doen om het kampioenschap al zal dat teveel zijn. Deze is natuurlijk te zien in het blauw met witte en rode accenten. Bekijk in de online fanshop ook het dekbedovertrek, Glasgow Rangers sjaal en nog veel meer.

Castore Rangers FC Thuisshirt 2022-2023

Deze is ontworpen door Castore. Voorheen was het Puma maar die hebben het overgedragen aan Castore. Het merk ontwerpt voetbalshirts met een dry technologie. Het prachtige voetbalshirt is overwegend blauw. De witte accenten met rode kraag en vlak bij de armen maken het geheel compleet. Castore voetbalkleding staat bekent om de technologie die te vergelijken is met de Dri-Fit van Nike. Het wil zeggen dat je voetbalshirt altijd een fris en cool gevoel geeft. Volg ons via de sociale kanalen voor de nieuwste voetbalkleding. Een voetbalreis richting Glasgow boeken? Een bezoek aan het Ibrox Stadium is een ervaring om nooit te vergeten. Zoek je meer artikelen klik dan op de button hierboven.

  • Voetbalclub: Glasgow Rangers FC
  • Stadion: Ibrox Stadium
  • Kledingmerk: Castore
  • Dry technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *