Ajax Voetbalshirt Small

ajax voetbalshirt smallVia hier direct naar het Ajax voetbalshirt small 2022/23. Het nieuwste thuisshirt van de club speciaal voor kinderen, dames en heren. Deze heeft een standaard pasvorm voor een S dus je zit lekker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Kleuren: rood / wit
  • Officiële Ajaxshop
  • Johan Cruijff Arena

Het shirt direct bestellen in de voetbalshop. Een voetbalcadeau of Ajax cadeau geven voor een verjaardag? Ga hierboven direct naar de officiële Ajax shop. Een bedrukking is officieel bij Ajaxshop.nl. Denk bijvoorbeeld aan spelers als Tadic, Blind of Brobbey achterop het Ajax voetbalshirts small. Wat is je eerste gedachte bij het thuisshirt? Laat het ons weten onderaan de pagina.

Ga je voor bedrukt shirt met Brobbey, Wijndal, Bassey, Bergwijn of Francisco Conceição

Deze zijn voor het seizoen 2020/2023 in onze voetbalshop en al beschikbaar vanaf €48,95. Het thuisshirt in de versie Ajax shirt small met bekende logo’s en kleuren. De hoofdsponsor in het midden is uiteraard Ziggo. Ook de andere logo´s met het adidas logo en de bekende strepen. Klik hier door naar het adidas Ajax thuisshirt 2022-2023 voor alle maten.

Ajax Voetbalshirt Small 2022-2023

Het Ajax shirt wordt door de supporters het liefst gezien met het oude logo. Een nieuw seizoen met het normale logo van de Amsterdammers. Het nieuwe thuisshirt gaan we zien tijdens de Eredivisie, KNVB beker en Europese wedstrijden. Uiteraard met het traditionele design in de kleuren rood met wit. Deze zal een traditioneel vormgeving hebben met normale v kraag en slimfit design. Denk je dat een S net niet past? Ga dan voor een M of Ajax thuisshirt Large. Hoe ver denk jij dat de club gaat komen in de Champions League?

  • Ajax en adidas
  • Voetbalkleding, tenues, shirts
  • Wedstrijdshirt
  • Bedrukking mogelijk

Bekijk ook de voetbalshirts sale, honderden voetbalshirts met acties en aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *