Castore Rangers FC 3de Shirt Oranje 2022-2023

castore rangers fc 3de shirt oranje 2022-2023Koop hier het unieke Castore Rangers FC 3de shirt oranje 2022-2023. Het is een oranje voetbalshirt en niet te verwarren met het NL shirt. Deze heeft in het midden hoofdsponsor Unibet staan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Rangers FC kleding
  • In: kids, kinder, junior, vrouwen en heren
  • Gratis thuisbezorgd!

Als we kijken naar de voetbalshirts van Rangers FC dan valt Castore op als kledingsponsor. Jaha! Deze is nieuw en heeft Hummel doen vervagen. Je vindt het shirt voor dit seizoen in het oranje met witte accenten. Truitjes, jerseys en shirts verkrijgbaar voor jong en oud in de online fanstore. Een nieuw voetbalshirt in de gelederen van Voetbalshirtsdirect welke je kunt vergelijken met het Uruguay trainingsshirt 2018-2019.

Rangers FC doet dit seizoen weer mee om de kampioenschap. Wat mogen we verwachten van Europese wedstrijden?

Voetbalshirts van de club zijn populair door de voetbalreizen naar Glasgow. Een club die uit de laagste divisie helemaal in opgeklommen naar de top in Schotland. De Scottish Premiership heeft hier stiekem op gewacht want een competitie zonder de club is helemaal niks. Het stadion Ibrox Stadium is altijd druk bezocht gebleven met nu weer die extra vonk in het stadion. De club heeft record aan record verbroken in het verleden met kampioenschappen en bekerwinst. Het resultaat is een vracht aan sterren boven het clublogo.

Castore Rangers FC 3de Shirt Oranje 2022-2023

In de fanshop vind je alle voetbalshirts op een rij. Een uniek voetbalshirt met in het midden 32Red als hoofdsponsor. Waarschijnlijk gaan we ze komend jaar weer voor het eerst in jaren in Europa begroeten. Een nieuwe kledingsponsor met Castore maar nog steeds een voetbalshirt met een perfecte pasvorm. Een bedrukking van het Rangers FC voetbalshirt Europees 2022/23 is natuurlijk ook mogelijk. We hopen in de komende jaren weer sterren te mogen begroeten. Je kunt overmorgen dus al gaan trainen in dit geweldige voetbalshirt.

  • Voetbalclub: Rangers Football Club
  • Stadion Ibrox Stadium
  • Competitie: Scottish Premiership

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *