Nike Barcelona 3de Shirt Grijs 2022-2023

nike barcelona 3de shirt grijs 2022-2023Koop hier het Nike Barcelona 3de shirt grijs 2022-2023. Je kunt deze dragen tijdens de Champions League wedstrijden. Wat vind jij van het voetbalshirt? Hier ook het trainingspakken en meer kleding voor de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Te vinden op de 2de bladzijde
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Europacup I / UEFA Champions League: 5x

Als we kijken naar het Europese voetbalshirt dan heeft wel een heel opvallende kleur.  We dachten alles gehad te hebben met het Nike Barcelona uitshirt 2022-2023 in een gele kleur. Nike heeft het werk op zich genomen maar zou jij het shirt ook dragen? We gaan het voetbalshirt in ieder geval zien tijdens de Champions League wedstrijden. Het laatste succes in dit toernooi was de finale tegen Juventus maar dan hebben we het over seizoen 2014-2015.

Met Frenkie de Jong wordt de Champions League weer gewonnen – VSD

Het Nike Barcelona 3de shirt grijs 2022-2023 zal een echte collectors item worden of veel kritiek krijgen. Leuk want zulke dingen zijn nooit van te voren te bepalen. Populaire varianten bij een nieuwe Barca shirt zijn dan gelijk de Lewandowski en Fati shirts. Ook de Jong is nu erg populair. Hoe herken ik een officiële bedrukking? De logo’s van de club zijn dan verwerkt in de nummers of nummer. Kijken jullie ook al uit naar de wedstrijden op dinsdag en woensdag van Barcelona in de Champions League?

Nike Barcelona 3de Shirt Grijs 2022-2023

Wat moeten we nou eens voor zinnigs zeggen over het shirt? Een FC Barcelona Champions League shirt voor de echte voetballiefhebber? Of is het voetbalshirt gewoon mooier dan we denken. Als we in ons geheugen graven ken ik deze kleur niet direct. De hoofdstad van Catalonië kent een prachtige voetbalgeschiedenis. Nederland heeft ook een inbreng bij de club. Johan Cruijff heeft een adviserende rol nadat hij jaren trainer is geweest van FC Barcelona. Daarnaast werken ze samen met Ajax om een perfecte jeugdopleiding te realiseren. Welke kleuren hebben dan het voetbalbroekje en de sokken? Dezelfde blauwe kleuren.

Nike Voetbalshirt Vormgeving en Ontwerp

Het volledige tenue is ontworpen door Nike. Nike staat al jaren vooraan als het gaat om voetbalkleding. We weten inmiddels dat de kleding Dri-Fit wordt ontworpen. Wat is Dri-FIT nu eigenlijk? Het zorgt dat jij tijdens de training een goed gevoel houdt en dat de stof niet gaat schuren. Verder is het voorzien van mesh-gaatjes maar wat zijn nu weer mesh-panelen? Mini gaatjes die aan de zijkant van het shirt zijn te vinden voor extra lucht. Zie hier ook het Barcelona shirt Europees grijs kids 2022-23.


Je kunt dus wel zeggen dat Barcelona ergens populair is :). Denk aan het geweldige stadion of de grootste fanshop. Ooit binnen geweest in de officiële voetbalshop? Je loopt tegen een wand van kleding met uiteenlopende namen achterop. Aan de achterkant van het Barcelona voetbalshirt is Unicef te zien aan de onderkant. Het is ook mogelijk om een speler uit het “Dreamteam” op de rug te laten bedrukken. We wensen je in ieder geval veel plezier met dit prachtige unieke shirt van topclub FC Barcelona. Kies hier ook het Barca Frenkie de Jong 3de shirt zwart 2020-21.

  • Club: FC Barcelona
  • Champions League voetbalkleding
  • Kleuren: grijs met rood
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *