Joma Anderlecht Voetbalsokken Thuis 2022-23

joma anderlecht voetbalsokken thuis 2022-23Hier de Joma Anderlecht voetbalsokken thuis 2022-23 bij ons. Je kunt daarnaast ook het trainingspak en meer kleding betellen. Wij hebben gekozen voor Voetbalshop door de beste online prijs. Maak je hieronder dus klaar voor de wedstrijden van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Partners: Voetbalshop

Net zoals andere clubs heeft de club gekozen voor Joma. Een kledingmerk die je niet veel ziet maar toch leuk om als kledingvorm te zien. Het gehele tenue en dus ook de kousen zullen te zien zijn op tv en in het stadion tijdens de thuiswedstrijden van de Belgische club. Ga langs Voetbalshirtsdirect voor kleding uit de Belgische competitie. Je kunt deze tezamen met het Joma Anderlecht thuisshirt 2022-2023 en het Joma Anderlecht voetbalbroekje thuis 2022-23 als thuistenue bestellen.

We gaan het thuistenue zien tijdens de competitie maar ook in de UEFA Europa Conference League UEFA Europa Conference League.

Zoals te zien is op de afbeelding zijn de voetbalsokken uitgekomen met een overwegend paarse kleur. Je zal inmiddels wel weten dat dit de clubkleuren zijn. Aan de bovenkant van de kousen zie je een baan. Gaan we iets verder naar beneden dan zien we verder niks bijzonders maar het is een linker en rechtersok.

Joma Anderlecht Voetbalsokken Thuis 2022-23

Het voetbed van deze is ergonomisch ontworpen. Dit klinkt natuurlijk heel duur, maar houdt in principe in dat de kousen een perfecte pasvorm hebben voor ieder persoon. Heb je dus aparte voeten of heb je altijd moeite met het vinden van goede sokken die lekker zitten, dan zal dit geen punt zijn. Het voetbed is daarnaast zo ontworpen dat je een lekkere demping hebt en bijzonder veel grip in je voetbalschoenen. Door de samenwerking met Joma is er een speciale techniek in deze verwerkt. Dit houdt in dat vocht van het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. Zo blijven de sokken dus lekker droog aanvoelen en blijven ze tevens goed zitten. De thuiskousen zijn een geweldig mooie aanvulling en zijn dus een must om te hebben voor iedere supporter.

  • Artikel uit de Anderlecht shop
  • Joma kleding
  • 100% polyester
  • Seizoen 2015-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *