Joma Anderlecht Shirt Uit Wit 2023-2024

joma anderlecht shirt uit wit 2023-2024Je kunt hier een Joma Anderlecht shirt uit wit 2023-2024 bestellen. Het is een voetbalshirt zoals je weet ontworpen van 100% polyester. Verder heeft deze een standaard pasvorm en is een bedrukking van het shirt natuurlijk weer mogelijk.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Joma voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Candriam

Het is een voetbalshirt die veel wordt besteld en helemaal in België. De club heeft het zwaar maar ze komen er wel weer uit. Zo niet dan sturen we de jongens naar het zottekot. Deze is beschikbaar in de maten 122cm tot XXL. Dus voor heren, vrouwen en dames. Je kunt ook een andere nieuwe variant bestellen. Ga dan naar het Joma RSC Anderlecht 3rd shirt zwart 2023-2024.

Pubquiz vraag moeilijk: 2x is de Europese supercup gewonnen..weet jij welke jaren?

We gaan deze zien in de Belgische competitie. Helaas zijn ze een keer niet aanwezig in Europa. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Ga voor Debast of Vertonghen achterop de voetbalshirts. Zit jij te denken aan de thuisvariant van het voetbalshirt? Maak het niet moeilijk en ga hier naar het Joma RSC Anderlecht shirt thuis 2023-2024

Joma Anderlecht Shirt Uit Wit 2023-2024

Een voetbalshirt met een soort van ronde hals. Het nieuwe Joma RSC Anderlecht uitshirt gaan we dus vooral zien tijdens de uitwedstrijden. Denk aan de wedstrijden in de Jupiler pro maar ook in Europa gaan we deze zien. Het shirt is wit, aangevuld met paarse details. Uiteraard zijn de 3 sterren aanwezig boven het clublogo. In het midden staan een sponsor die wij dan weer niet kennen. Toon dat je een echte Mauve bent en draag dit RSC Anderlecht voetbalshirt tijdens de training of gewoon als je gaat ontspannen.

  • RSCA voetbalkleding
  • Joma Dri technologie
  • Standaard pasvorm
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *