adidas Juventus Thuisshirt Kind 2022-2023

adidas juventus thuisshirt kind 2022-2023Hier zit je goed voor het adidas Juventus thuisshirt kind 2022-2023 in de kleuren wit met zwart. Jeep staat weer in het midden en de bekende logo’s van Juve en adidas zien we ook direct. Het thuisshirt gaan we zien in het Juventus Stadium. We zijn benieuwd naar de CL, Serie A en Coppa Italia. Wat vind je van het nieuwe voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: mini, junior en senioren maten

wat valt je direct op als je kijkt naar het Juventus thuisshirt kids ? Is het de hoofdsponsor Jeep in het midden of zijn het de grijze strepen? De manier waarop Jeep zichtbaar is valt wel erg op. We hebben daar al de nodige klachten over gehoord. Juventus staat met het shirt al jaren in de top 10 voetbalshirts en ook nu weer. Je kunt ook kiezen voor het oudere Juventus thuisshirt kids 2019-2020.

  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Jeep
  • Bijnaam: De Oude Dame

adidas heeft het shirt ontworpen met een normale pasvorm. We zien natuurlijk de zwart met witte banen welke iets zijn aangepast vergeleken met vorig jaar. Het voetbalshort en de voetbalsokken zijn beide in wit beschikbaar voor een compleet Juve thuistenue. Vroeger werd het tenue ontworpen door Nike maar al een paar jaar is adidas de vervanger. Welke namen zijn populair achterop de shirt? Dat zijn: Giorgio Chiellini, de Ligt, Dušan Vlahović, Morata en Chiesa.

Welke speler hoop jij dat wordt toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen?

adidas Juventus Thuisshirt Kind 2022-2023

We gaan hier verder in op de fanstore met in het bijzonder het Juventus shirt thuis junior 22/23. Welke voetballer is jouw held uit de selectie? De ligt omdat hij een Nederlander is? adidas heeft het voetbalshirt met een nog mooier ontwerp gemaakt. We hebben naast het zwart witte voetbalshirt ook de uitshirts en 3rd shirts in de fanshop. Wil je toch de complete Juventus tenues? Deze kunnen bij Unisportstore worden samengesteld door voetbalbroekjes en kousen in het mandje te gooien. Een Juventus voetbalshirt bedrukken kan met eigen naam en nummer of kies 1 van de helden. De stof van het shirt is 100% polyester en voorzien van nieuwe accenten. Ga je naar Turijn en bezoek je het stadion? Je wilt dan zeker deze of een Juventus thuisshirt Dybala kind 2020-2021 dragen.

Een voetbalreis naar Juventus is een belevenis om nooit te vergeten – Juve

juventus storeWil jij het Juventus Stadium van binnen zien of de sterspelers van dichtbij? We krijgen laten ook de complete reizen met voetbaltickets, hotel en reizen. Je kunt dan rondlopen in Turijn in het prachtige zwart met witte voetbalshirt. Klik op de blauwe link als je liever het Juventus shirt uit kids wit 2019-2020 hebt.

  • Bezoek Voetbalreizen.com
  • Inclusief vlucht, tickets en overnachtingen
  • Juventus Stadium
  • Gratis gids
  • Gratis Fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *