Juventus Shirt Uit Kids Wit 2019-2020

juventus shirt uit kids wit 2019-2020Check hier het Juventus shirt uit kids wit 2019-2020. Het maakt het toch geweldig nu CR7 is toegevoegd aan de selectie. Je kunt bij onze aanbieder ook nog een Juventus voetbalbroekje uit rood 2019-2020 als je nog niet klaar bent. Als jij een naam mocht bedrukken, welke sterspeler zou dat dan zijn?

bestel nu

  • Juventus Football Club
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Seizoen: 2019/2020

Loop jij als eerste op de training in je Juventus shirt uit kids wit 2019-2020? De zomer staat voor de deur en dat wil zeggen nieuwe voetbalshirts:). We hebben hier een nieuwe shirt met een geweldige uitstraling alvast. Zoek je toch nog iets meer Juve? Bekijk via bovenstaande button in de shop van Unisportstore waar ze ook shorts en kousen hebben. De Juventus voetbalkleding geweldig om voor jezelf te halen of om cadeau te geven:).

I played in two of the biggest clubs in the world. – Zidane

Als je van een afstand gaat kijken valt de prachtige sponsor Jeep gelijk op. Uiteraard te vinden in midden van het voetbalshirt. We zijn aan weerszijde natuurlijk de bekende logo’s van Juve en adidas. Wat vind jij van het shirt kijkende naar het design? Denk aan de kraag of bijvoorbeeld een strakkere uitstraling. Een echte fan van De Oude Dame zoals Juventus ook wordt genoemd hoort de kleding natuurlijk de dragen;). Toch een iets grotere maat nodig? Klik dan op het Juventus uitshirt 2019-2020.

Juventus Shirt Uit Kids Wit 2019-2020

Jaha! Een nieuw seizoen met een nieuw shirt. Zo werkt dat in de wereld van de voetbalshirts:). “De Oude Dame” speelt in de uitwedstrijden altijd in het uitshirt. De voetbalkleding is populair in Nederland maar vooral in Europa. Misschien gaan we het betreffende shirt zelfs in Azië voorbij zien komen. De unieke elementen van het logo zien we dan ook altijd weer terugkomen. adidas heeft het design uitgekozen en dat valt dan ook zeker op. Dit shirt zal erg in trek zijn en geweldig als cadeau voor kids tot 15 jaar. Laat ons ook nog even weten wat je van het shirt vindt:).

  • Fanshop Juve
  • Juventus shirt junior
  • adidas Climacool
  • Competitie: Serie A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *