adidas Juve Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

adidas juve thuisshirt vrouwen 2022-2023Speciaal voor dames het adidas Juve thuisshirt vrouwen 2022-2023 in het wit met zwart. Maak je damestenue compleet met de kousen en zwarte voetbalbroekje. Deze is ontworpen met mesh inleg voor een fris gevoel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: dames, vrouwen en meiden maten
  • Vrouwelijke pasvorm
  • Aeroready technologie

Het Juventus shirt met vrouwelijke pasvorm is er in de maten kinderen tot XXXL. Het Juventus shirt dames 2022/23 hebben wij vergelijken met de beschikbare aanbieders en maak je Juventus FC collectie compleet. Je ziet op de afbeelding hierboven een dame in het shirt. Zo kan je gelijk je pasvorm checken. Wil je meer? Ga dan ook voor het adidas Juventus voetbalshort thuis 2022-23 en adidas Juventus voetbalsokken thuis 2022-23.

Het damesshirt heeft een unieke pasvorm en is er vanaf x-small tot X large.

adidas Juventus vrouwenkleding hebben een unieke pasvorm. Deze is er vanaf X-small tot X-large in de voetbalshop. Turijn is de stad waar het allemaal plaats gaat vinden tijdens de thuiswedstrijden. “De Oude Dame” is de bijnaam van Juventus football club en draait goed de laatste jaren. We hopen ze dan ook volgend jaar weer te zien in de finale Champions League. In de Serie A wordt de club al jaren kampioen en de beker kunnen we bijna van de voren invullen. Toch was het afgelopen seizoen niet zo. Meer kleding vind je via het overzicht: Juventus.

adidas Juve Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

Het Juventus voetbalshirt dames met unieke kraag om de club aan de moedigen. adidas heeft het ontwerp voor haar rekening genomen. Clima-cool technologie en normale pasvorm voor meiden en dames. We hebben natuurlijk ook het nieuwe Juventus shirt vrouwen 2019-2020 waar de strepen iets aangepast. Diverse pasvormen en bijpassende short en kousen voor het nieuwe seizoen. Vrouwen voetbalkleding wordt steeds beter ontworpen en dat zien we zeker terug. Je shirt zorgt voor een ideale lichaamstemperatuur door de mesh-panelen en technologieën. Uiteraard is een bedrukking met naam en nummer ook mogelijk.

  • Juventus Football Club
  • Dames/Vrouwen/Lady’s
  • Voetbalstad: Turijn
  • Juventus store
  • adidas Clima-cool kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *