adidas Juventus Voetbalshort Thuis 2022-23

adidas juventus voetbalshort thuis 2022-23Een broekje in het wit met zwarte strepen maakt het adidas Juventus voetbalshort thuis 2022-23 compleet. Combineer je voetbalbroekjes met een shirt en adidas Juventus voetbalsokken thuis 2022-23.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €34,95
  • In: kinder, dames, junior, heren
  • Overzicht: Juventus

De voetbalkleding van Juventus Football Club al bekeken in de Juventus store? Prijzen en beoordelingen worden door ons vergeleken voor het alles. Je kunt dus lekker los en veilig de kleding bestelling. Wat vind je van dit broekje?

We gaan het broekje zien in het Juventus Stadium dus tijdens de thuiswedstrijden.

In de store het broekje welk lijkt op het Juventus voetbalbroekje thuis 2019-2020. adidas kiest in samenwerking met Juventus Football Club de bekende kleuren. Clima-cool materiaal voor een heerlijk Juventus FC thuisshort 2022/23. Een broekje kan worden bedrukt met nummer. Het Juventus stadium zal weer prachtig wit met zwart kleuren tijdens de thuiswedstrijden. In combinatie met de mesh-panelen het geweldige voetbalbroekje.

adidas Juventus Voetbalshort Thuis 2022-23

Het Juventus FC thuisshort 2022/2023 heeft zwarte verticale strepen. adidas met een broekje voor een perfect thuistenue. Het adidas logo maar ook het Juventus FC logo op de andere kant. Ga vandaag nog voor het Juventus voetbalbroekje thuis. Shop dus naast het broekje ook het thuisshirt ook in het zwart met wit. Een vergelijkbaar broekje in het wit: adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023 om een adidas broekje te noemen.

  • Juventus voetbalkleding
  • adidas Clima-cool materiaal
  • Bedrukking mogelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *