Nike Brazilie Tenue Minikit 2022-2023

nike brazilie tenue minikit 2022-2023Zoek je voor je zoontje of dochtertje een Nike Brazilie tenue minikit 2022-2023? Zie je het al voor je dat je kleintje dit tenue draagt? Ook leuk om cadeau te geven. Wat vind je van het complete thuistenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Baby’s vanaf 3 maanden
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Shirt, short en kousen

Nike FIFA World Cup thuistenues voor de kleinste fans in de online store. Bekijk hierboven de aanbieders van de voetbaltenues. Je kunt dus lekker met de kleine voetbal gaan kijken in de winter. Jaha een WK in de winter zal even wennen zijn. Bedruk een minikit als een Neymar tenue.

Nike ontwerpt de tenues van zowel de jongste fans tot senioren. Je kunt ook voor een tenue vrouwen gaan maar deze kan zelf worden samengesteld. Een bedrukking van deze is natuurlijk ook mogelijk. Ga voor een tenue Neymar Jr, Vin jr, Antony en Gabriel Jesus en komt op de training met de nieuwste voetbalkleding. We kijken alweer uit naar het Wereldkampioenschap voetbal 2022 en Copa America 2023.

Nike Brazilie Tenue Minikit 2022-2023

Zoek je een cadeau voor de kleinste fans van het Braziliaanse voetbalelftal? Shop dan het nieuwste Brasil thuisshirt WK 2022 mini-kit en maak je klaar voor de komende toernooien. Nike Dri-FIT voetbalkleding met een normale pasvorm. Slimfit voetbalkleding ideaal voor het voetballen op de pleintjes, Cruyff Courts en voetbaltrainingen. Shop ook het nieuwste Nike Brazilie tenue kids 2022-2023 als je een iets grotere maat zoekt.

  • Sterren: Neymar Jr, Coutinho, Vinicius Jr. en Gabriel Jesus
  • Nike voetbalkleding
  • Slimfit en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *