Nike Brazilie Tenue Kids 2022-2023

nike brazilie tenue kids 2022-2023Deze beschikbaar voor junioren in het Nike Brazilie tenue kids 2022-2023 in onze voetbal fanshop! Het thuis tenue van Brazilië bestaat uit het shirt voor kinderen, short en kousen. Wil jij net als Neymar Jr op de pleintjes spelen in deze? Shop dan het gele thuisshirt en rest van het voetbaltenue.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Brazilië official: website

Deze kennen we natuurlijk door de herkenbare kanarie gele kleuren. Brazilië en het voetbalelftal zal er dit voetbalseizoen alles aan doen om weer toernooien te gaan winnen. De Nike kleding is in diverse maten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor het Nike Brazilie tenue minikit 2022-2023. Voor de senioren hebben we het Nike Brazilie WK tenue 2022-2023.

Deze is ontworpen door de bekende kledingsponsor Nike. Naast de bekende gele kleuren zijn de groene accenten ook weer te vinden op het voetbaltenue. Het thuisshirt heeft in de kraag en zijkant de groene Nike strepen en natuurlijk een groen Nike logo. Deze heeft daarmee gelijk een gestroomlijnde zijkant. De pasvorm is normaal en dus geschikt voor iedereen. De kousen zijn in het wit met een groen logo op de scheen. Kies hier ook een los Nike Brazilie WK shirt kids 2022-2024.

Nike Brazilie Tenue Kids 2022-2023

Het Brazilie voetbaltenue kinderen maar ook senioren is een prachtig geheel door de clubkleuren. De details maken het thuistenue. De Dri-Fit technologie zorgt voor een goede lichaamstemperatuur tijdens de warme dagen. Het voetbed van de thuiskousen is ergonomisch gemaakt waardoor de sokken een ideale pasvorm hebben voor zowel junioren als senioren. Je kunt een tenue bedrukken als Neymar tenue of 1 van de andere. Maak vandaag dus nog je Brazilië collectie compleet met het kleding. Deze is volledig geel en ontworpen door Nike met de meest hoogstaande materialen en technologieën. Klik hieronder door voor het volledig nieuwe thuistenue!

  • Voetballand: Brasil
  • Braziliaans voetbalelftal
  • Brazilie shop artikel
  • Nike Dri-Fit technologie
  • WK voetbal 2022 – Copa America 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *