Nike Brazilie WK Tenue 2022-2023

nike brazilie wk tenue 2022-2023Hier het Nike Brazilie WK tenue 2022-2023 in onze voetbal fanshop. Net als Neymar Jr., Vin Jr. en Jesus een thuistenue? Bedruk het tenue om klaar te zijn voor de Copa America 2023. Een kids tenue bekijk eens het Nike Brazilie tenue kids 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: WK voetbal 2022 – Copa 2023
  • Sterspeler: Neymar Jr. en Vinicius jr.

Het voetbaltenue is ieder jaar weer immens populair mede dankzij het prachtige spel van Neymar Jr. Je ziet een leuke kleurencombi van geel, groen en blauw. Deze gaan we zien op het wereldkampioenschap voetbal 2022 zien. Klik hierboven dus snel door naar de goedkoopste aanbieder!

Deze is ontworpen in de geheel gele thuiskleuren zoals we dat kennen van het land. Tenues landen zijn ontwikkeld in samenspraak met Nike en de accenten zijn groen. Wanneer je het Nike logo ziet weet je dat je goed zit als het gaat om de kwaliteit. Het bestaat uiteraard uit het Nike Brazilie shirt 2019-2020, short en de thuiskousen. Het logo van het Braziliaans voetbalelftal uiteraard op de linkerborst. Deze kan worden besteld bij www.voetbalshirtsdirect.nl.

Nike Brazilie WK Tenue 2022-2023

Deze is ontworpen voor de thuiswedstrijden in de diverse hoofdtoernooien die gaan volgen. Het voetbalbroekje heeft hetzelfde nationale team logo en Nike logo als het thuisshirt. Sinds 2016 heeft Nike gekozen voor een streep aan de zijkant van het complete voetbaltenue. De voetbalkousen zijn in de kleur wit en dus in contrast met de rest van het tenue. Het voetbed van de voetbalkousen zijn ergonomisch ontworpen door Nike. Verder zal voor het eerst worden getoond op het WK voetbal 2022.

Je hebt nu dus een tenue voor jong en oud met een normale pasvorm. De Dri-Fit technologie van Nike zorgt voor een comfortabel gevoel ook tijdens de warme dagen. Het vocht wordt naar de buitenste lagen afgevoerd en zorgt voor het comfort. Een prachtig tenue die ideaal kan worden gebruikt tijdens het sporten of trainen. Maak dus vandaag nog je fan collectie compleet met het fenomenale tenue. Volg ons via de sociale kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste voetbaltenues en voetbalkleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *