Puma Al-Hilal FC Thuisshirt Neymar Jr

puma al-hilal fc thuisshirt neymar jrWanneer je toch nog een uniek item zoekt hebben we voor jou een Puma Al-Hilal FC thuisshirt Neymar Jr. Je kan deze krijgen voor kids en volwassenen met een voetbalshirt met normale pasvorm. Het product vind je sinds kort in onze webshop. Hieronder nog veel meer items van deze superster.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Rugnummer 10
  • Beperkt beschikbaar dus op = op

Productbeschrijving

De voetbalshirts van Puma met in dit geval een Neymar Junior voetbalshirt van Al-Hilal ga je fris en fijn naar de voetbaltraining. Hier is extra gelet op de pasvorm en veel sponsoren op een shirt.

– Puma voetbalshirts hebben allemaal een standaard pasvorm
– Op het shirt vind je de teamdetails en is deze voorzien van een V-hals
– Gemaakt van 100% gerecycled materiaal voor een soepele applicatie
– Dry-Cell is de technologie voor Puma voor een soepel comfort
– Kan in combinatie met de voetbalschoenen van deze aanvaller

Ga jij 2x per week trainen of gewoon geregeld naar de sportschool? Je wilt dan een shirt of voetbalshirt die comfortabel aanvoelt. Bij ons ben je dan aan het juiste adres! De 100% polyester voetbalshirts zorgen naast de mesh-panelen voor een fris gevoel. Je kunt deze lekker combineren met de nieuwste voetbalschoenen zoals de Puma Future 7 Grealish voetbalschoenen. Naast Neymar is nu ook Grealish het gezicht van deze voetbalschoenen.

Puma Al-Hilal FC Thuisshirt Neymar Jr

Het shirt is dus geschikt voor kinderen, heren maar ook zeker dames. De pasvorm valt gewoon bij iedereen normaal. Het is ook een gouds shirt om op de hangen. Ben je bijvoorbeeld een handtekeningen jager dan kan deze mooi opgevouwen in de lijst. De sterspeler heeft nog niet veel gespeeld in de Saudi Professional League. Hopelijk komt hij helemaal terug na zijn blessure.

Tip van onze voetbalkenners
Stap 1: shop het shirt en laat een foto maken als deze ster een handtekening zet.
Stap 2: breng deze naar een professional en laat hier een certificaat van maken.
Stap 3: Lijst het voetbalshirt in en je hangt deze op de kamer

transfermarkt info neymar junior
bron: transfermarkt.nl

Een website om altijd goed in de gaten te houden is transfermarkt.nl. Altijd leuk wat de laatste transfers zijn maar ook veel info van een speler. Zijn eigen bevoorrader is dus ook Puma. Je kunt nu dus helemaal in het Neymar naar de voetbal. Hier kan je bijvoorbeeld ook naar het nog populairdere Neymar Jr Brazilie thuisshirt 2022-2023.

Specificaties van het voetbalshirt

  • Pasvorm: standaard
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kenmerken: V-hals en teamdetails zoals logo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *