PSG Neymar Jr Voetbalshirt Zwart 2023-2024

psg neymar jr voetbalshirt zwart 2023-2024Hier kan je het PSG Neymar Jr voetbalshirt zwart 2023-2024 bestellen. Deze is in het zwart ontworpen voor de Champions League wedstrijden. Bestel deze hieronder direct voor de beste online prijs. Wat vind je van de PUMA Future Neymar Dream Chaser 1.4 FG voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nieuwste voetbalshirts
  • Jordan bedrukte kleding

Zoals je weet heeft hij rugnummer 10. Het is nog eens extra mooi met een gouden bedrukking. De aanvaller is met Messi en Mbappe toch wel een droomaanval. Het wordt dan ook eens tijd dat ze de cup met de grote oren gaan winnen in Parijs. Je kunt hier ook het Neymar PSG shirt thuis 2023-2024 bestellen.

Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester met een normale pasvorm voor jong en oud.

Wanneer draag jij een voetbalshirt? Deze kan naar de training, school of wanneer je gaat sporten worden gedragen. We zagen deze held laatst ook nog op de Puma Future Ultimate FGAG blauworanje rondhuppelen. Een geweldige voetballer die ook zijn eigenaardigheden heeft. Dat maakt hem misschien dan ook wel geliefd.

PSG Neymar Jr Voetbalshirt Zwart 2023-2024

Hier volgt later meer informatie. Daarnaast gaan we het nog hebben over het Neymar Jr Brazilie thuisshirt 2022-2023. Om verder te gaan is het een Jordan ontwerp. Deze is Dri-FIT gemaakt omdat de samenwerking met Nike er gewoon is. Daarnaast heeft deze mesh-panelen aan de zijkant voor een fris gevoel. Maak je kast compleet met een shirt van deze baas.

  • Neymar da Silva Santos Júnior
  • Nationaliteit: Braziliaan
  • Ex clubs: Barcelona en Santos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *