FM24 Ajax Wonderkids en Tactieken

fm24 ajax wonderkids en tactiekenJe krijgt hier wat FM24 Ajax wonderkids en tactieken voorgeschoteld. Als je het spel start kan je naar heden maar ook voordat Mislintat in beeld kwam. Een sterke Eredivisie is het wel met Xavi en Sangaré nog bij PSV. Eerst eens bekijken of je deze wilt kopen voor de PC of PS5 om 2 voorbeelden te noemen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Bestellen voor diverse consoles

De tekst kan affiliate links bevatten om toch wat te verdienen. Deze link vind je vaak in een button en gaat naar bedrijven waar wij een partnership mee hebben.

Kies een club die bij je past met of geld of talent
We hebben op het kantoor een keer voor dit spel gekozen in plaats van EA Sports FC 24. Na kort Gegoogeld te hebben zagen we dat Ajax de meeste talenten heeft. Vooral in het 2de met Charlie Setford, Hato, Butera, Lucas Jetten, Mark Verkuijl, Silvano Vos, van Axel Dongen, Kalokoh, Misehouy, Skye Vink en Borges Forbs. Helaas heb ik die laatste niet want ik ben gestart in het begin van het seizoen. Zo had ik dus ook geen Sutalo of al die andere knapen.

Je kunt onze website in de gaten houden want de volgende clubs die we kiezen zijn Feyenoord, PSV en daarna nog AZ. PSV en AZ hebben net als Ajax veel talenten in de wonderkids overzichten. Behalve Babadi die ook in het spel zijn contract niet wilt verlengen. Minteh is het bij Feyenoord die vooral een groot talent is.

FM24 Ajax Wonderkids en Tactieken

In het begin start je met 35 miljoen die Mislintat voor jeugd heeft gebruikt. Daar gaan wij verandering in brengen. Al vind ik Diant Ramaj best een goede keeper zijn we daar begonnen. Wacht hier komen we later op terug. Eerst de staff samenstellen. Net als in het echt wil je iedereen hier weg hebben en mannen van de club wil je halen. We zijn gaan zoeken naar Winter, Seedorf, Rafael van der Vaart want een goede assistent is belangrijk. Zlatan Ibrahimovic is nog niet klaar voor een terugkeer. Rafael heeft 2 sterren dus die is matig. Wim Jonk is niet te vinden en John van t Schip heeft geen zin. Oké naja dan hieronder hoe het er nu voor staat:

fm24 staff ajax

bron: televisie van het kantoor

Trezeguet staat de boek als 1 van de betere op het gebied van hoofd scouting.

Wij hebben dus voor deze Fransman gekozen door zijn kwaliteit. Hij kwam gelijk aanzetten met Vitor Roque. Helaas konden we geen 31 mln op tafel leggen. Straks komen we nog terug op de samenstelling van het team. Dennis Bergkamp heeft wel interesse om assistent manager te worden. Een goede naam waar ook de supporters blij van worden. Daarnaast ook Danny Blind erbij gehaald want die hoort gewoon bij Ajax. Zo zou ik Jordi Cruijff als Ajax zijnde ook altijd halen maar goed dat is meer een gevoel. Die andere 2 mannen zijn prima en de voorzitter kan ik niet aanpassen. We zijn een Ajax shirt aan gaan doen om wat extra gevoel erbij te krijgen.

Football Manager Transfers Lopend Seizoen

fm24 transfers seizoen

Het seizoen begint met Tahirovic die al in de selectie is toegevoegd. Spelers als Kudus en Alvarez zijn er nog. Beide wilde ik het contract verlengen maar helaas kan je niet meer bieden van 100k per week. t

  1. Doelman: een goede keeper is van belang. Rulli en Pasveer zijn een half jaar geblesseerd. Ik heb gekozen voor een meevoelende keeper in de persoon van Livakovic. Je begint met 35 mln transferbudget en met alleen Gorter wordt het lastig. Stap 1 is gezet.
  2. Aanvaller: naast Brobbey zit er wel wat talent bijvoorbeeld Skye Vink maar die is 15. In het 2de zit Deen Christian Rasmussen maar die is het ook nog niet. Gekozen om talent Marcos Leandro over te nemen voor een flink bedrag. De spits die afgelopen winter naar Benfica is gegaan.
  3. Buitenspeler of verdediger: ik heb gekozen om Jesse Lingard over te nemen. Oké misschien staat hij Banel of Mohamed Daramy in de weg. Het kost wat salaris maar dan heb je ook wat. Daarnaast twijfelde ik over Mustafi en David de Gea. Beide vragen teveel salaris.
  4. Verdedigers: positief is dat Calvin Bassey er nog is. Hij is gewild maar je kan hem natuurlijk ook gewoon houden. Vitik hebben we gehaald voor volgend seizoen omdat Kaplan nog niet echt goed genoeg is in de toppers. Ook Jurrien Timber is er nog maar die is nog 9 maanden geblesseerd. Gabbia is er voor erbij gehaald.
In de winterstop hebben we Kenneth Taylor verkocht voor 115 miljoen. Dit zorgt voor budget maar ook een contract verlenging van Kudus. ⬆️

Vitor Roque hebben we gelijk gehaald voor 31. Hij scoorde in zijn eerste wedstrijd gelijk een hattrick. Aankomend jaar maar kijken of ze blijven of er interesse komt in Brobbey. Tot nu toe 15x gescoord. Ook Zeno Debast gehaald omdat hij jong is en ik verwacht dat Timber in de zomer zal vertrekken. Zo blijft de balans goed en wie weet kunnen we ergens nog een oud Ajacied wegplukken. Zo staat Klaassen ook tot 2025 onder contract.

Football Manager 2024 Team

football manager team ajax

De foto’s zijn wat slecht want ze zijn genomen van de televisie. Je ziet het goed wij spelen het via de Playstation 5. Niet super hoor als je spelers wilt zoeken maar toch. Het was even zoeken naar het perfecte team. Daarnaast probeer je zoveel mogelijk jeugd door te schuiven. Zoals je kunt zien staat Livakovic niet in het doel. Hij heeft zojuist een blessure opgelopen van 5 maanden. Rulli doet het overigens prima maar is chagrijnig dat hij niet meer wordt opgeroepen door Argentinië. Als je kijkt naar FM24 Ajax wonderkids en tactieken zie je Hato terug. Bij de wissels zie je ook Kaplan en Tahirovic bijvoorbeeld. Supertalenten die nog niet helemaal zijn doorgebroken.

Gemiddeld is dit het team dat kampioen is geworden. De keeper heeft 14x de nul gehouden dus dat is prima. 4 spelers hebben we laten gaan waaronder keeper Remko Pasveer. Na een jaar scouten komt maar 1 aankoop van Ajax onder Mislintat naar boven. Het gaat om Josip Sutalo die overigens voor 30 naar Bayern Munchen is gegaan. Inmiddels heeft Berghuis aangegeven verder te willen kijken na zijn contract. We komen hier later nog wel op terug. Eerst staats de bekerfinale op de planning. Feyenoord was met penals verlagen in de halve finale en eigenlijk was dat de moeilijkste tegenstander. We kijken dus uit naar de wedstrijden in de Kuip.

fm24 bekerfinale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *