Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Uitshirt 2019-2020

zlatan ibrahimovic la galaxy uitshirt 2019-2020In de Major League Soccer gaan we het Zlatan Ibrahimovic La Galaxy uitshirt 2019-2020 zien. Zoek je nu toch liever een witte variant? Kies dan de uit-variant van AC Milan. Daarnaast hebben we alle voetbalshirts van de voorgaande clubs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Competitie: Major League Soccer
  • Rugnummer: 9

Hier hebben we de voetbalshirts van La Galaxy met naam en nummer. We gaan nu ook de Amerikaanse competitie op tv kunnen volgen. Het is nog even wachten tot we alle voetbalshirts kunnen aanbieden. Gelukkig hebben we held Zlatan in ieder geval wel als voorbedrukt shirt. Hier ook het Zlatan Ibrahimovic AC Milan thuisshirt 2020. Daarnaast hebben we ook het Zweden thuisshirt World Cup 2018.

Wat een held is deze spits van La Galaxy! We hopen dat hij nog een paar jaar meegaat. Zou hij nog terugkomen naar Europa?

Ibracadabra de grote held bij al zijn voorgaande clubs. Zlatan Ibrahimovic zal dus zeker nog een seizoen in de Major League Soccer te zien zijn. Je denkt dan een competitie om af te bouwen maar Zlatan wil gewoon kampioen worden. De voetbalcarrière begon in 1999 bij Malmo FF en ook hij hoopt ooit terug te keren bij die club. Deze is wederom donkerblauw en ontworpen door adidas. Een Clima-cool voetbalshirt van adidas met een witte bedrukking van het rugnummer 9.

Zlatan Ibrahimovic La Galaxy Uitshirt 2019-2020

Het La Galaxy van Zlatan gaan we op Fox zien in de wedstrijden van de Amerikaanse League. Ben jij een voetballiefhebber? Dan kan jij een voetbalshirt zeker wel bekoren. De geweldige spits heeft al een prachtige carrière achter de rug. Een carrière die nog even wordt voortgezet in Amerika. Het opvallende is het donkerblauwe uitshirt en beschikbaar voor kind, junior, heren en vrouwen! Shop naast het Zlatan Ibrahimovic La Galaxy uitshirt 2019-2020 en nog meer kleding voor een nieuw voetbalseizoen.

  • Sterspeler: Zlatan Ibrahimovic
  • Voetbalshirts en trainingskleding
  • Rugnummer: 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *