Zweden Thuisshirt World Cup 2018

zweden thuisshirt world cup 2018In de shop een gele met blauwe Zweden thuisshirt World Cup 2018 kopen? Bij Voetbalshirtsdirect.nl ook als adidas Zweden thuisshirt kids 2020-2021 voor de wedstrijden in de Nations League en kwalificatie EK voetbal 2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kind, junioren, heren en vrouwen
  • adidas voetbalkleding
  • Bedrukking mogelijk

Het Zweden thuisshirt World Cup in de bekende gele kleuren en blauwe accenten. Zichtbaar tot en met de kwalificatie EK voetbal 2020.

Het Zweden thuisshirt World Cup 2018 is weer te verkrijgen in kinder, kids en volwassen maten. Het voetbalshirt van het Zweedse nationale team gaan we zien op het WK voetbal 2018. Op het Zweden voetbalshirt 2018 een adidas logo en blauwe kraag. Clima-cool technologie worden de voetbalshirts met ontworpen. Een groot voordeel dat het Zweden thuisshirt 2018-2019 comfortabel blijft aanvoelen. Het Zweedse nationale team logo natuurlijk aan de andere kant. Voorzien van kleuren blauw en een geel kruis door het schild. In onze online Sweden voetbal fanshop verder de thuisshirts kinderen, sjaals, vlaggen en Zweden trainingspakken landen. Het grote verschil met het voorgaande voetbalshirt is de kraag. Een prachtige voetbalshirt wanneer je Zweden een warm hart toedraagt. Verkrijgbaar in de maten S tot XXL als het Zweden shirt 2018-2020.

Zweden Thuisshirt World Cup 2018

Het Zweden voetbalshirt 2018-2020 te zien tot de kwalificatie van het EK voetbal 2020. Voetbalshirts landen in kinderen en senioren maten. Slimfit ontworpen met een ideale pasvorm voor jong en oud. Het Zweedse nationale team zal voor een plaats in de volgende ronde gaan. Zal Zlatan Ibrahimovic nog terug komen op zijn besluit? In Rusland tijdens de World Cup 2018 gaan we alle fans in het geel bij elkaar zien. Het voetbalshirt Zweden in de kleuren geel kan je zelf bestellen voor de beste prijs. Een voetbalshirt bedrukken met Zlatan Ibra of Forsberg? Bestaande uit de officiële bedrukking. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te bedrukken op dit voetbalshirt.

  • Zweeds voetbalelftal
  • Bond: Svenska Fotbollförbundet
  • Kleuren: blauw en geel
  • 100% polyester
  • Kleding: adidas Clima-cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *