Nike Phantom Vision Blauw 2019

nike phantom vision blauw 2019Hoppa! Hier zijn de nieuwste Nike Phantom Vision blauw 2019 in onze shop. Het zijn dan ook voetbalschoenen met verborgen veters. Als naam hebben ze Fully Charged meegekregen 🙂 Laat ons onderaan weten wat je van de schoenen vindt.

bestel nu

  • Nike Phantoms
  • Varianten: Pro, Elite en amateur
  • Kinderen, heren en vrouwen
Zoek je voetbalschoenen voor de training of je wedstrijden? Deze schoenen zijn uniek voor training en wedstrijd. We zijn ook extra benieuwd wat jullie van de schoenen vinden. Wat wil Ghost Lace dan zeggen? Het zijn de verborgen veters maar voetbalt het ook echt lekkerder? Eigenlijk hebben we geen idee:) We kijken uit naar jullie reacties over de Nike Phantom Vision blauw 2019 en wensen jullie veel succes.

Nike Phantom Vision Blauw 2019

We hebben het hierboven al genoemd, het maakt dus niet uit of je amateur of pro bent. Vinden jullie de nieuwe collecties vooruitgaan of juist achteruit? Tegenwoordig zien we veel gekleurde voetbalschoenen zoals roze tot babyblauw maar deze donkerblauwe waren al een tijdje geleden. In combinatie met zwart moeten er toch liefhebbers voor deze specifieke schoenen zijn. We krijgen veel vragen of je als verdediger of keeper deze schoenen ook kan dragen? We kunnen daar kort op antwoorden met ja. Het maakt niet uit waar je staat in het veld. We zullen hieronder nog even verder gaan op de technologieën zoals de bovenlaag en nog meer.

De nieuwste Nike technologieën zoals Ghost Lace maar ook FG voor natuurlijke ondergronden en kunstgras 🙂

Het is natuurlijk belangrijk op welke ondergronden je de schoenen kan dragen. Stel je voor dat je altijd traint op kunstgras maar FG schoenen besteld. De schoenen slijten dan veel sneller dan de bedoeling is. Deze schoenen zijn ontworpen voor gras en iets harder gras. Iets stevigere ondergronden kan ook nog net. Welke technologieën zijn gebruikt voor deze schoenen? We kennen wel het Flyknit-materiaal wat de schoenen ligt maakt en de is vooral te zien aan de bovenkant. Dynamic Fit Collar is voor ondersteuning van de voet. Niet dat je er minder blessures door krijgt maar ze proberen het te voorkomen. Bekijk in onze shop voorgaande met de Nike Phantom Vision 2 Kinetic Black voetbalschoenen.

  • Nike voetbalschoenen
  • Flyknit-materiaal / Quadfit-mesh
  • Dynamic Fit Collar | Sok-fit
  • Ghost Lace-systeem
  • Natuurgras (FG)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *