Manchester United Keepersshirt 2019-2020

manchester united keepersshirt 2019-2020Zie hier het Manchester United keepersshirt 2019-2020 voor de sterkeepers op de velden! Train je bijvoorbeeld wekelijks of ben je gewoon fan van De Gea? Dit nieuwe adidas keepersshirt zal worden gedragen in de thuiswedstrijden van Manchester United. We gaan deze dus regelmatig zien op Ziggo of tijdens Champions League avonden.

direct bestellen vsd

Outlet keepersshirts
Beschikbaar in: kids en volwassenen

Als we kijken naar de keepers van United dan kennen we natuurlijk De Gea. Daarnaast hebben ze ook Romero en Grant onder contract. De Gea heeft verlengd dus zal voorlopig nog wel onder de lat staan. Het is altijd zo zuur als je een shirt met naam koopt en de speler vertrekt dan. The Red Devils spelen aankomend seizoen in de Barclays Premier League, FA Cup, League Cup en Europees. Afgelopen seizoen was het keepersshirts iets groener maar nu met een ander design. Ga los met de kleding van de helden van United en kies een compleet adidas Manchester United tenue uit kids 2023-24.

I train every day to be the best goalkeeper in the world; that is my aim. – David de Gea

Ga je bijvoorbeeld voor een compleet tenue? Bij onze aanbieder hebben we ook keepersshorts en kousen van United. De nieuwste keepersshirts van adidas hebben een geweldige uitstraling. We hopen ook dit seizoen meer keeperskleding te kunnen aanbieden. Je ziet de adidas strepen op de schouder en naast een v-hals hebben ze allemaal unieke kleuren. De prijs van het shirt is vanaf € 69,95. Toch liever iets anders? Bekijk dan ook het Manchester United Uitshirt 2019-2020. Shop via bovenstaande button direct het bij Unisportstore het Manchester United keepersshirt.

  • Keeperskleding
  • Seizoen: 2019/2020
  • Climalite technologie | Climacool

Manchester United Keepersshirt 2019-2020

Als we kijken naar het ontwerp dan zien we een slimfit shirt. adidas ontwerpt de kleding met Climalite technology. adidas Climacool wil zeggen dat vocht naar de buitenste lagen gaat. Je voelt dus altijd lekker droog aan. De drie strepen van adidas op het Manchester United keepersshirt 2019-2020 kennen we nu inmiddels ook wel. Presteer als een held op de training of veldjes in het nieuwe keepersshirt van Manchester United. The Mancunians zijn al sinds 2015-2016 verboden aan adidas. Hoofdsponsor Chevrolet uiteraard in het midden. In onze online winkel kan je ook kiezen voor een keepersshirt met naam. De Officiële Premier League bedrukking herken je aan de logo’s in de cijfers. Bekijk ook de andere kleding, keepershandschoenen en tenues in onze shop.

  • Voetbalclub: Manchester United
  • Thuiswedstrijden Old Trafford
  • adidas voetbalkleding
  • Topkeeper: David de Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *