Bayern Munchen Keepersshirt 2019-2020

bayern munchen keepersshirt 2019-2020Nu ook het losse Bayern Munchen keepersshirt 2019-2020. Manuel Neuer zal dit shirt zeker dragen het komende seizoen. Ga je dus wekelijks trainen of sporten? Je kunt hieronder direct het FC Bayern München shirt Neuer bestellen of meer kleding in onze shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kinderen tot XXL

Zoek je dus een keepersshirts? Ga dan voor het shirt van sterkeeper Neuer van Bayern Munchen. Deze is ook nog eens beschikbaar voor kinderen en volwassenen! In onze voetbalshop kan je keeperskleding bekijken en natuurlijk bestellen bij de betrouwbare aanbieders. Scoor als long sleeve ook een Bayern Munchen shirt thuis lange mouwen 2023-24. Wanneer gaat dit shirt voor keepers gedragen worden? Tijdens de wedstrijden van Bayern München in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League.

Take what’s useful, leave out what’s useless, and add a bit of yourself! – Manuel Neuer

We gaan hieronder verder over de vormgeving en kwaliteit van het Bayern Munchen keepersshirt 2019-2020. We konden Neuer vroeger scharen onder werelds beste keepers maar hij heeft wat problemen na zijn blessure. Ga je op bezoek in de Allianz Arena dan zie je het officiële shirt. Zoals gezegd kan het keepersshirt worden bedrukt met naam en nummer. Je kunt ook kiezen voor een eigen naam en nummer of gewoon lekker het Neuer shirt. Andere reservekeepers zijn: Früchtl en Ulreich! Klik hierboven op de button “direct bestellen” om los te gaan en je winkelwagen te vullen.

Een vraag aan de fans van FC Bayern: denken jullie dan Neuer ooit zijn oude niveau gaat halen?

Bayern Munchen Keepersshirt 2019-2020

Het Bayern München shirt met Neuer uiteraard met rugnummer 1. Ooit begon hij zijn carrière bij Schalke 04 en nu staat hij al jaren onder contract bij FCBM. Inmiddels ook al jaren de betrouwbare keeper van het Duitse  nationale voetbalelftal. Lekker toch als je als jonge keeper gaat trainen of gewoon lekker om de dragen tijdens vakanties. Wil je nou toch een compleet tenue? Selecteer bij aanbieder Unisportstore dan een keepersshort en kousen. Wil je dus toch iets meer? Leg dan het Bayern Munchen tenue keeper 2019-2020 er even naast. Denk jij dat ze weer ver gaat komen in de competities?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *