Bayern Munchen Shirt Thuis Lange Mouwen 2023-24

bayern munchen shirt thuis lange mouwen 2023-24Koop hier een Bayern Munchen shirt thuis lange mouwen 2023-24. Het thuisshirt van FC Bayern heeft een normaal patroon met witte accenten. Laat ons gerust weten wat jij van het nieuwe voetbalshirt vindt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • FC Bayern thuiskleding
  • adidas Clima-cool technology
  • 100% Polyester

Lekker toch om te trainen in een long sleeve variant? Of kies je liever voor een korte mouwen variant? We hebben het FC Bayern thuisshirt 2023/2024 in ieder geval in diverse varianten. Je kunt hier direct de korte mouwen variant bestellen via het adidas Bayern Munchen thuisshirt 2023-2024. Hierboven ga je naar aanbieder Voetbalshop.nl en hieronder naar de replica varianten van het voetbalshirt.

Quizvraag over Bayern: hoeveel supporters kunnen er in de Allianz Arena? Je mag er 1000 naast zitten.

⇓ Scoor hieronder via het logo de replica variant van het thuisshirt vanaf €9,95 ⇓

replica voetbalshirts

Lange mouwen is lekker wanneer het wat kouder wordt. Je kunt deze krijgen in de maten S tot XXL! Je kunt voor meer info ook langs het Bayern Munchen shirt. Als je inzoomt valt het patroon direct op. De kleuren zijn wel iets aangepast en verder weer de witte accenten. Een rustgevend uiterlijk van het thuistenue met natuurlijk T-mobile op het voetbalshirt. We gaan deze kleding zien op tv en in de stadions tijdens de wedstrijden van de club in de 1. Bundesliga. De landtitel is weer binnen dus we zien het ze ook weer in de Champions League.

Bayern Munchen Shirt Thuis Lange Mouwen 2023-24

Het Bayern Munchen thuisshirt lange mouwen is, net zoals het complete tenue zichtbaar in een donkerrode kleur. Wil je een compleet thuistenue? Ga ook voor de shorts en bijbehorende kousen. De Clima-cool technologie die in de voetbalkleding zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur. Een belangrijk item dat je temperatuur ten alle tijden constant en optimaal is. Ben je dus een echte FC Bayern München fan en wens je dezelfde voetbalkleding als de sterspelers? Ga dan los met de nieuwste kleding voor een nieuw voetbalseizoen. Kies hier ook het oude adidas Bayern Munchen thuisshirt 2020-2021.

  • Bundesliga
  • Bayern Munchen shop
  • adidas kleding
  • Thuisshirts
  • Clima-cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *