adidas Bayern Munchen Thuisshirt 2023-2024

adidas bayern munchen thuisshirt 2023-2024Je kan nu in onze winkel het adidas Bayern Munchen thuisshirt 2023-2024 in het wit met rood kopen. Deze is ontworpen van 100% gerecycled polyester. Verder heeft deze een slimfit pasvorm. Je kunt nu het legendarische shirt in huis halen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • AEROREADY technologie
  • Bedrukking mogelijk

Je kunt het thuisshirt bestellen in de maten 98 tot 176 cm en XS, M, L tot XXXL. Daarnaast hangt er ook 1 met vrouwelijke pasvorm. Op de schouder zag je waarschijnlijk al de iconische 3-stripes van de kledingsponsor. We hopen weer op mooie wedstrijden in de Allianz Arena. Mocht je tijd hebben, breng gerust een keer een bezoek aan het iconisch stadion. Hieronder de quizvraag mocht je niks te doen hebben met vrienden.

Pubquiz: tussen 2003 en 2010 zijn 2 verschillende Nederlandse spelers een keer topscoorder geworden. Over welke aanvallers hebben we het hier?

De club heeft al veel records en bekers in de wacht gesleept. Afgelopen seizoen was het in tijdens een wat moeizamer seizoen. Denk jij dat er veel moet veranderen aan het team? We hopen in ieder geval dat ze weer gaan meestrijden om de Champions League. Het blijft toch altijd lekker om op het bankie naar goede teams te kijken. Zoek je een iets kleinere maat? Je kunt hier direct naar het adidas FC Bayern Munchen shirt thuis kind 2023-24.

adidas Bayern Munchen Thuisshirt 2023-2024

Het is een shirt geworden met geribde ronde hals en boorden. Verder heeft deze mesh inzetstukken of panelen om lucht door te laten. Je kunt dus lekker voetballen op de pleintjes of trainen in dit shirt. Mocht je een voetbalreis Bayern Munchen gaan maken is deze ook ideaal. Altijd lekker om in dit shirt een beer garden in te duiken. We hopen op een mooie Bundesliga seizoen met een nieuw shirt. Wat verwacht jij van de Nederlanders in het team? Blijven ze in het team?

  • FC Bayern voetbalkleding
  • Voetbalstadion: Allianz Arena
  • Slimfit pasvorm
  • iconische 3-stripes
  • 100% gerecycled polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *