adidas FC Bayern Munchen Shirt Thuis Kind 2023-24

adidas fc bayern munchen shirt thuis kind 2023-24We hebben hier het adidas fc bayern munchen shirt thuis kind 2023-24 in de winkel. Een keer meer wit dan rood voor het thuisshirt. Je kunt deze krijgen in de maten 104cm , 110, 128 – 152, 158 tot 176cm. Zoek je toch een iets grotere? Ga dan voor een senioren S.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas Clima-cool kleding
  • Hoofdsponsor T mobile

Aan welke speler moet jij direct denken als je aan FCBM denkt? Zit je meer in de tijd van Robben of heb jij iets met Oliver Kahn? Je kunt je voetbalshirt dus ook bedrukken. Ga voor sterren als Gnabry, Coman, Muller of de Ligt maar pas wel op, ze kunnen nog een transfer maken. Een geweldig voetbalshirt welke meer wit dan rood is, zien we niet vaak. Hieronder de quizvraag als je met vrienden bij elkaar bent.

Pubquiz: Hoe vaak heeft FC Bayern Munchen de Champions League gewonnen?

Je gaat dit shirt zien tijdens de thuiswedstrijden. Uiteraard zien we wekelijks de Bundesliga en in mindere maten de DFB-Pokal. Daarnaast is deze er voor de ene wedstrijd om de Duitse supercup strijdt. Verder gaan we deze woensdag of dinsdag zien in de Champions League. Zoals gezegd zijn ze clima-cool ontworpen voor een fris gevoel in de Allianz Arena. Ga hier ook eens langs het FC Bayern Munchen shirt thuis vrouw 2023-24.

adidas FC Bayern Munchen Shirt Thuis Kind 2023-24

Ga je binnenkort weer trainen? Dit is een heerlijk voetbalshirt om aan te doen naar de training. Daarnaast is deze ook ideaal voor een eventuele zonvakantie. Je kunt hier lekker in rondlopen zonder last te hebben van zweet. Dit wordt door de Clima-cool en mesh naar de buitenste lagen gedreven. Je ziet het adidas logo op de linkerborst en het clublogo aan de andere kant. Een genot om naar het shirt te kijken en we wensen je alvast veel voetbalplezier aankomend seizoen. Voor de kleinste fans hebben we ook het adidas Bayern Munchen voetbaltenue baby minikit 2023-24.

  • FC Bayern voetbalkleding
  • Kleuren: rood met wit
  • Stadion: Allianz Arena
  • Sterspeler: Gnabry
  • Toekomst: Jamal Musiala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *