FC Bayern Munchen Shirt Thuis Vrouw 2023-24

fc bayern munchen shirt thuis vrouw 2023-24Je kunt hier het FC Bayern Munchen shirt thuis vrouw 2023-24 bestellen. Deze is uiteraard in het wit met rood te vinden in onze winkel. Je kunt deze passen vanaf maat xsmall tot xxlarge. Een bedrukking is ook mogelijk op het voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Officieel is Allianz de damessponsor
  • Kleur wit met rood

Je kunt het shirt bestellen met naam achterop. Ben je een fan van de Nederlanders? Ga dan voor een Gravenberch of de Ligt voetbalshirt. Ga hier ook voor het adidas FC Bayern voetbalbroekje thuis rood 2023-24

Pubquiz: Noem alle 3 de Nederlanders in de selectie van FC Bayern Munchen op dit moment.

Een voetbalshirt ontworpen van 100% gerecycled polyester. Daarnaast heeft deze mesh inleg of panelen voor een fris en comfortabel gevoel. Zoek je toch de slimfit variant van de spelers zelf? Ga dan langs het adidas Bayern Munchen thuisshirt 2023-2024.

FC Bayern Munchen Shirt Thuis Vrouw 2023-24

Zoals je weet heeft deze een vrouwelijke pasvorm. Het is veel wit voor de club. Je ziet dan de rode kleur ook wel terugkomen. Het voordeel is dat deze voor kleintjes beschikbaar is. Daarnaast hebben we de maten xsmall tot xlarge hangen. Je kunt hier ook bedrukt het Bayern Munchen Harry Kane shirt thuis 2023-24 bestellen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *