adidas Duitsland Trainingspak 2019-2020

adidas duitsland trainingspak 2019-2020Daar istie dan! Het adidas Duitsland trainingspak 2019-2020. Ga je bijvoorbeeld wekelijks naar de training dan is deze ideaal maar ook om lekker in de sporten. Zie ook het bijpassende Duitsland poloshirt zwart 2019-2020. Wanneer draag jij voetbal trainingspakken het liefst?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterspelers: Muller, Neuer en Kroos

Wat maakt het adidas Duitsland trainingspak 2019-2020 nou zo speciaal? Om te beginnen heeft deze een strak design en is deze slimfit ontworpen. Je trainingspak voelt ook nog eens lekker aan door de Clima-cool technologie. Je zal merken dat tijdens het hollen het trainingspak comfi blijft aanvoelen.

“Voetbal is een leuk spel waarin negentig minuten lang 22 mannen elkaar een bal toespelen. Na afloop heeft het Duitse nationale team altijd gewonnen.” – Gary Lineker

Chill je nou vaak op de bank? Dan is dit trainingspak ook heerlijk! We zien ook steeds vaker dat de kleding van het Duitse nationale team als grap cadeau wordt gedaan. Wij hebben in ieder geval de prijzen vergeleken dus klik op “direct bestellen” en je hebt het trainingspak morgen al in huis. Bekijk ook eens een FIFA Confederations Cup voetbal adidas en je zit goed om te voetballen op de pleintjes. Hier via de blauwe link nog een ouder bericht want anders kan ik deze niet kwijt de shirts van het WK 2018.

adidas Duitsland Trainingspak 2019-2020

Wanneer dragen de sterren van Duitsland een trainingspak? Ten eerste wanneer ze onderweg gaan naar de wedstrijden. De eerst volgende keer zal dat zijn voor de Nations League en vervolgens tijdens het EK voetbal. De voetballers zelfs dragen het adidas Duitsland trainingspak 202019-2020 ook tijdens persconferenties. Hier ook nog een adidas Duitsland uitshirt WK 2022-2023 welke perfect onder het trainingspak gedragen kan worden.

  • Duits nationaal elftal
  • Bond: Deutscher Fußball-Bund
  • Kleuren: wit met zwart
We hebben het al vaker gezegd maar je kunt een trainingsjack en broek ook los bestellen. Vergelijk de trainingsbroek met voorgaande jaren want soms is deze hetzelfde 😉

Zoals je gewend bent bestaat het trainingspak uit een jack en trainingsbroek. Deze is ook nog eens beschikbaar voor jong en oud. De kleuren zijn wat aangepast en zien we een blauwe band aan de onderkant van het jasje. In totaal is het adidas Duitsland trainingspakken 2019-2020 voorzien van een vijftal ritsen. We zien verder nog het Duitsland logo op de linkerborst met daarboven de vier bekende sterren. Het is zelfs mogelijk om initialen te laten bedrukken op het jack. Het personaliseren van een trainingspak kost €4,95 extra.

  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Bijnaam: Die Mannschaft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *