adidas Duitsland Uitshirt WK 2022-2023

adidas duitsland uitshirt wk 2022-2023Het adidas Duitsland uitshirt WK 2022-2023 in de donkere kleuren. We zien wel vaker de bordeaux rode kleuren met gouden accenten. Eerst kijken we uit naar de Nations League en vervolgens de kwalificatie van UEFA EURO 2024.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterspelers: Muller en Havertz

Deze zal worden gedragen wanneer Die Mannschaft worden geloot al uitwedstrijd op het WK voetbal. Duitsland is samen met België, Brazilië, Argentinië, Spanje en Frankrijk titelkandidaat om de World Cup te winnen. Deze heeft een normale pasvorm en is natuurlijk geschikt om het Die Mannschaft aan te moedigen. Heb jij iemand in je team die zich Duits gedraagt dan is het ook een ideaal cadeau voor hem of haar.

Die Mannschaft gaat sowieso de finale halen van de World Cup 2022 in Qatar – VSD

Je zag misschien al dat deze een unieke kleurencombinatie met donkere kleuren heeft. Uiteraard is de badge van de overwinning van het WK voetbal 2014 niet meer zichtbaar. Je mag deze alleen dragen als je de laatste keer de beker hebt gewonnen. Wie weet na volgend jaar zien we de badge weer. We hopen in ieder geval op een mooi toernooi. Je vindt alle kleding van dit jaar bij Voetbalshirtsdirect.

adidas Duitsland Uitshirt WK 2022-2023

Deze is dus ontworpen door het Duitse kledingmerk adidas. adidas voetbalkleding valt direct op door de bekende adidas strepen en natuurlijk het logo. Alle kleding is Clima-cool ontworpen zodat in de warme maanden het vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Een voetbalshirt bedrukken? Dit shirt kan natuurlijk worden voorzien van naam en rugnummer. We zijn benieuwd of voetbalshop deze ook nog gaat aanbieder. Je kunt ook nog het voetbalbroekje en voetbalkousen bij het uitshirt bestellen. Of kies voor het adidas Duitsland uitshirt kids 2022-2023.

Duits Elftal

Duits elftal? Het nationale team van Duitsland onder leiding van Flick. We verwachten een hoop van Germany maar in het verleden heeft Spanje ook al 2x in de weg gelegen. Italie is eveneens een geduchte tegenstander.

Heel veel plezier met de prachtige voetbalshirts in onze fanshop. We wensen het Duitse nationale team dan ook veel succes tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar. Een heel ander WK voetbalshirt dan bijvoorbeeld het adidas Duitsland thuisshirt WK 2022-2023. Andere artikelen in onze Duitsland voetbalshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *