adidas Real Madrid Trainingspak 2022-23

adidas real madrid trainingspak 2022-23Het adidas Real Madrid trainingspak 2022-23 te verkrijgen in een unieke donkere / blauwe kleur. Bekijk in de fanshop ook eens het thuisshirt of uitshirt in het roze en ga los de volgende training.

direct bestellen vsd

  • Direct naar de goedkoopste aanbieder
  • Outlet trainingspakken
  • 100% Polyester
  • adidas AEROREADY tech

Het adidas Real Madrid trainingspak is te verkrijgen in een donkere kleur. Deze wordt afgewisseld met blauwe accenten. Dit is ook te zien op de Real Madrid trainingsbroeken. adidas trainingspakken zijn voorzien van 5 ritsen . Je kunt dus eenvoudig veel spullen opbergen. Ze worden daarnaast allemaal gemaakt met een clima-cool technologie en slimfit ontwerp. Bestel hier ook eens een ouder adidas Real Madrid roze uitshirt 2020-2021.

Een pak kan volledig worden besteld maar ook als los jack of trainingsbroek

Een pak heeft een prachtig Real Madrid trainingsjack in de kleur donker en lichtblauw. Het logo van de club vinden we terug op de linkerborst en op de rechterbeen trainingsbroek. De voetbal trainingspakken zijn ideaal op de bank of tijdens de training. Wil je dus net als Vini Jr, Benzema of Kroos in het adidas Real Madrid trainingspak 2022-23 rondlopen? Het trainingspak kan worden voorzien van initialen of nummer om het trainingspak net als de sterspelers te maken.

adidas Real Madrid Trainingspak 2022-23

Deze wordt gebruikt voor de wedstrijd om warm te worden. We gaan het trainingspak natuurlijk zien in het Santiago Bernabéu en tijdens de Champions League. De wisselspelers op de bank en tijdens een interview zal deze ook nog wel voorbij komen. Al met al een opvallend trainingspak die ideaal privé kan worden gedragen of tijdens een training. Real Madrid Football Club heeft ieder seizoen een aantal voetbal trainingspakken. We hebben de witte en blauwe trainingspakken al gezien en daar wordt nu dus een zwart blauw / turqouise trainingspak aan toegevoegd. Bij ons in het totaaloverzicht: Real Madrid en hier kan je alles bestellen.

Real heeft zeker 3 extra spelers nodig in de volgende transferperiode

Real Madrid trainingspakken hebben een normale pasvorm. Deze zijn nu nog te verkrijgen in kids, kinder, junior en S tot XXL. Uiteraard houden we het in de gaten en voegen indien mogelijk het adidas Real Madrid kids trainingspak toe. Het adidas logo komt voor op de broek en trainingsjack. Voetbal trainingspakken voelen altijd lekker en flexibel aan wanneer je lekker aan het sporten bent. Heerlijk om in het prachtige Real Madrid trainingspak naar de voetbal te gaan of te ontspannen. Volg ons op de sociale kanalen voor de nieuwste voetbalshirts, club trainingspakken voetbal en presentatiepakken.

  • Real Madrid Football Club
  • Stadion: Santiago Bernabéu
  • Voetbalkleding: adidas
  • Slim-fit en Clima-cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *