Nike Liverpool Thuisshirt Dames 2021-2022

nike liverpool thuisshirt dames 2021-2022Vrouwen voetbal in de lift? Je ziet het aan de diverse varianten met nu ook het Nike Liverpool thuisshirt dames 2021-2022. Nike heeft gelijk doorgepakt en een vrouwelijke pasvorm meegegeven aan het thuisshirt. Lekker toch voor de training een thuisshirt van de club of om te dragen voor thuis.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Stof: 100% polyester
  • Vrouwelijke pasvorm

Tadaa! Daar istie het Nike Liverpool thuisshirt dames 2021-2022 en komt uit de officiële store. Originele Liverpool thuisshirts wil zeggen het officiële merk en geen Aliexpres gekkigheid. Wens je een compleet tenue? We hebben zoals altijd een voetbalbroekje thuis en voetbalsokken om deze compleet te maken. Zoek je kleding omdat je langs gaat bij de club? We hebben ook LFC sjaals, dekbedovertrekken en veel meer items. Het Leuke is dat je het zo gek kan maken als je zelf wenst. Bestel via direct bestellen het Liverpool shirt thuis vrouwen 2021/22 maar je kan ook voor een volle kast gaan met daarnaast het Nike Liverpool uitshirt vrouwen 2020-2021.

You’ll Never Walk Alone – LFC

Ontworpen door Nike het Liverpool vrouwen thuisshirt. Het Amerikaanse bedrijf zorgt voor fantastische voetbalkleding en eindelijk ook voor dames. Ben jij dus een Liverpool FC liefhebber of fan van Salah? Dan hebben wij een shirt voor jou. Het vrouwelijke design verschilt overigens alleen qua pasvorm met de heren variant. Vandaag de dag kan je dus gaan voor een compleet tenue met een Liverpool thuisshirt vrouwen, voetbalsokken thuis en shorts. Het Liverpool logo vinden we op de linkerborst en Nike merk op de rechterborst wat een prachtig geheel maakt. Ga helemaal los en kies de nieuwste LFC kleding.

Nike Liverpool Thuisshirt Dames 2021-2022

Het kan natuurlijk zijn dat je een groot fan bent van Virgil, Salah, Mané of noem je maar op. Een bedrukking is dan logisch van het Liverpool thuisshirt vrouwen. Je kiest dan in de shop de naam en nummer van je favoriet. Breng je een bezoek aan het stadion dan is een bedrukking extra leuk. Het Nike materiaal zorgt voor een comfortabel gevoel ook tijdens de warme dagen. Gebruik je het shirt voor de training of sporten dan zal deze heerlijk blijven aanvoelen. Het vocht wordt tijdens het transpireren afgevoerd zodat de nare luchtjes ook snel verdwijnen. We blijven de aanbieders in de gaten houden dus jij zal altijd de beste prijs vinden.

De rode basiskleur kennen we nu wel met hoofdsponsor Standard Chartered in het midden van het shirt.

Een compleet Liverpool assortiment voor een volle kast? Bekijk dan naast het Liverpool vrouwen voetbalshirt ook veel meer tenues en sportkleding! Deze is ideaal als je een voetbalreis Liverpool hebt geboekt. Je brengt dan een bezoek aan het prachtige stadion Anfield Road. Liverpool FC gaat er alles aan doen om prijzen te winnen maar ook mooi voetbal op de mat te leggen. Kan jij ons vertellen wat je vindt van de vrouwelijke pasvorm? Ideaal of draag je liever de normale variant? Hier hebben we ook het Liverpool FC shirt.

  • Voetbalshirts voor iedereen
  • Nike materiaal
  • 100% polyester
  • Bedrukken met nummer
  • Dames, vrouwen en meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *