adidas Real Madrid Roze Uitshirt 2020-2021

adidas real madrid roze uitshirt 2020-2021Koop hier het adidas Real Madrid roze uitshirt 2020-2021. Koninklijke voetbalshirts met naam is ook mogelijk. Deze heeft een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Real Madrid uittenues, uitshirts
 • In: kinderen, junior, kids, vrouwen en heren
 • Kleuren: roze met navy blauw

Real Madrid FC heeft vandaag het nieuwe uitshirt bekend gemaakt. De lancering is van adidas en met sterren als Ramos. De Champions League winnaar van 2016, 2017 & 2018 is weer in een geweldige jasje gestoken. Shop het prachtige voetbalshirt voor kinderen en senioren. Je vindt via de link Real Madrid shirt ook een thuisvariant mocht je interesse hebben.

Real Madrid shirts worden van Azië tot Australië en van Groenland tot Rusland gedragen.

adidas voetbalkleding komt altijd al vroeg in het seizoen. Ze hebben ook altijd de nieuwste ideeën qua patronen en kleuren voor de voetbalshirts. De wedstrijden in La Liga, Copa del Rey en Champions League tijdens uitwedstrijden in dit shirt. Je kunt nu trainen in een shirt met futuristische look. De Madrilenen gaan alles doen om te tripple in de wacht te slepen. Een bezoek brengen aan de helden van Madrid in uitwedstrijden? Shop deze in de maten 98, 104, 110, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 170, 176, XS, S, M, L tot XXL.

 • Real Madrid Club de Fútbol
 • Bijnaam: De Koninklijke
 • Helden: Ramos, Benzema en Asensio
 • Competities: La Liga, Copa del Rey en Champions League

adidas Real Madrid Roze Uitshirt 2020-2021

Het Real Madrid voetbalshirt 2020/21 in de kleuren roze ontworpen door adidas. Een bijzonder seizoen voor de Spaanse club omdat contracten van gaan aflopen. We hebben het dan over sponsoren. De Spaanse club gaat weer smeden aan een geweldig team. Toch hebben ze het ondanks het kampioenschap niet heel makkelijk.

adidas ontwerpt de kleding met de Clima-cool technologie. Een voetbalshirt welke dus genoeg verfrissing geeft. De mesh-panelen zorgen voor meer verkoeling. Uiteraard is het voetbalshirt voorzien van de bekende adidas strepen en logo. De drie adidas strepen lopen over het gehele Real Madrid uittenue. Sinds 1998 voorziet adidas de club van wedstrijdtenues en trainingskleding. Hier kan dus mogelijk een eind aan komen.

 • adidas voetbalkleding
 • Technologie: Clima-cool
 • Sinds 1998 de kleding ontwerper

We hebben het later nog over het Real Madrid thuisshirt. Deze is op dezelfde dag uitgebracht. Het uittenue van Real Madrid kan compleet worden gemaakt met het voetbalbroekje en de kousen. De kleding is voorzien van de logo’s van adidas. Verder vinden we op de sokken RMCF. Een afkorting welke staat voor Real Madrid FC. Je kunt sterspelers zoals Kroos, Benzema, Ramos, Marcelo, of Asensio achterop bedrukken. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naam en nummer te bedrukken. Shop vandaag nog het prachtige uitshirt of geen eens voor het nieuwste adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *