adidas Real Madrid Voetbaltenues 2020-2021

real madrid cf shirtKoop hier de adidas Real Madrid voetbaltenues 2020-2021. In onze voetbalshop hebben we deze in het roze en wit hangen. Je ziet de kleding overal ter wereld van Real Madrid. Dit komt niet alleen door de voetballers als Ramos, Asensio en Benzema maar ook door de geboekte successen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • De Koninklijke
  • Shirt in korte en lange mouwen

De grootste club uit de geschiedenis van het voetbal. Ze hebben dan ook al vele prijzen in de wacht gesleept. Aankomend seizoen heeft adidas gezorgd voor een unieke Real Madrid thuistenue wit maar ook een geweldig Real Madrid uittenue roze. Je kunt ze beide via de button direct bestellen.

adidas real madrid voetbaltenues 2020-2021

Real Madrid Club de Fútbol heeft door het bestaan en successen een geweldige reputatie. Heel veel mensen verafschuwen de club en anderen zijn geweldig fan. De beide tenues zijn geweldig populair geworden omdat de grote namen de Champions League in de wacht hebben gesleept. Een record zoals vele records is de Champions League nu 13 keer gewonnen. Het nieuwe adidas Real Madrid thuis- en uitshirt zijn loyaal aan dit prachtige verleden waar records op records zijn gehaald. Je kunt de kleding van de Koninklijke bestellen en dragen in het Estadio Santiago Bernabéu Madrid.

  • Naam: Real Madrid Club de Fútbol
  • Stadion: Estadio Santiago Bernabéu
  • Stad: Madrid
  • Champions League: 13x

adidas Real Madrid Voetbaltenues 2020-2021

Kledingmerk adidas heeft gezorgd voor zowel een prachtige Real Madrid uittenue als thuistenue. Het thuisshirt is wit. Het adidas Real Madrid roze uitshirt 2020-2021 is roze en weer is heel anders. In vroegere tijden werden voetbalshirts van katoen gemaakt en deze sfeer is wederom teruggebracht. Je kunt nu los met de nieuwste kleding voor het seizoen 2020/2021.

real madrid shop

Beide tenues zijn gepromoot door Marcelo, Asensio, Ramos en Karim Benzema. Een aantal grote namen uit de selectie van Real Madrid. Als je kijkt naar de tint is dit precies dezelfde kleurtint als in 1932. In 1932 had Real Madrid FC het eerste paars / roze voetbalshirt. Paars staat voor een symbool is voor Castilië. We wensen je vanaf hier heel veel plezier met het tenues en hopelijk wordt alles snel normaal. Kies hier ook het Real Madrid shirt.

Real Madrid CF gaat minimaal 2 prijzen pakken in het seizoen 2020/2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *