adidas Arsenal Tenue Uit 2020-2021

adidas arsenal tenue uit 2020-2021Koop hier het adidas Arsenal tenue uit 2020-2021 voor dit seizoen. Je kan deze bestellen voor senioren, kinderen en genderneutralen. We wensen je een prachtig voetbalseizoen.

direct bestellen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas Clima-cool voetbalkleding
  • Marmer patroon

Heb je bijvoorbeeld ook al het Arsenal trainingspak aangeschaft? Dit tenue een mooie toevoeging zijn aan je collectie. Deze is ontworpen in samenwerking met adidas. Uiteraard kennen we uitstekende reputatie van het merk, waardoor je je dus zeker geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je aankoop. Je kunt het tenue nu bestellen via bovenstaande button.

Arsenal FC moet minimaal de finale van de Europa League halen.

Arsenal voetbaltenues bestaan uit het adidas Arsenal uitshirt geel, het voetbalbroekje en kousen. Het uittenue zal te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden van Arsenal. Helaas spelen ze dit seizoen in de Europa League. Je kan dus weer helemaal los in de kleding van Arsenal. Bij onze aanbieder heb je de mogelijkheid om het Arsenal tenue zelf samen te stellen. Je selecteert de kleding en bundel deze in de winkelwagen.

adidas Arsenal Tenue Uit 2020-2021

Zoals op het plaatje te zien is, heeft het Arsenal tenue een marmer patroon. Deze kleur wordt op haar beurt weer afgewisseld met zwarte / Bordeaux rode accenten. Zo vinden we op het uitshirt het adidas logo in het zwart op de rechterborst en het Arsenal logo op de linkerborst. Emirates Fly Better, de sponsor is natuurlijk weer te vinden op de voorkant. Daarnaast hebben de mouwen een mooie blauwe kleur en de klassieke nek ook witte accenten. Je kan dus weer helemaal los.

Deze is gemaakt door de samenwerking met adidas. Dus ontworpen met het bekende en high-end Clima-cool materiaal. Door dit materiaal wordt het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je kan dus lekker trainen of sporten in dit tenue. Maak dus vandaag nog je Arsenal collectie compleet. Bekijk nu ook het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 en veel meer kleding.

  • Premier League
  • Arsenal Shop
  • Uittenue Arsenal
  • Seizoen 2020/2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *