adidas Arsenal Thuisshirt 2022-2023

adidas arsenal thuisshirt 2022-2023Ga voor een adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 in de fanstore. We gaan deze zien in het Emirates Stadium. Je kunt bij Unisportstore lekker los combineren zo hebben we ook het adidas Arsenal trainingspak 2020-21.

direct bestellen

  • Ga hierboven direct naar Unisport
  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas voetbalkleding

Je hebt het waarschijnlijk al gezien maar het thuisshirt is een adidas variant geworden. Puma was het de afgelopen jaren maar nu is het de beurt aan adidas voor de Arsenal FC voetbalkleding. We gaan de thuis kleding zien in het Emirates stadium tijdens de thuiswedstrijden. Een shirt met een normale pasvorm en ontworpen van 100% polyester. Je kunt ook nog een voetbalshirt bedrukken! Je hebt de keuze uit een eigen naam en nummer of een sterspeler uit de selectie van de club te selecteren.

Stelling: Arsenal FC gaat kampioen worden in de Premier League

De grote veranderingen ten opzichte van vorig jaar is de kledingsponsor en duidelijkere kleuren. Je krijgt een ideale lichaamstemperatuur door de Clima-cool technologie en het shirt is dus ideaal om in te sporten. Arsenal Football Club gaan we zien in de Premier League, FA Cup, League cup en helaas in de Europa League. Wil je meer info over de club? Klik dan op de blauwe link: Arsenal F.C.. Het Arsenal shirt staat al jaren bovenin de top 10 best verkochte voetbalshirts met nu ook het adidas Arsenal shirt thuis kids 2022-2023.

adidas Arsenal Thuisshirt 2022-2023

We zien hier de thuisvariant van de club. Je kunt bij onze aanbieder ook het uitshirt of 3de voetbalshirt selecteren. Kies een voetbalshirt die bij je past. Voor de Europese wedstrijden zullen we nog een andere variant gaan zien. Je kunt zelf de voetbalbroekjes en voetbalkousen selecteren mocht je een compleet thuistenue willen. Je kunt deze dus zelf samenstellen bij Unisportstore.nl. Een Arsenal shirt mag niet ontbreken als je van plan bent een bezoek te brengen aan het Emirates Stadium. Heb je nog vragen of iets niet kunnen vinden? We horen het graag bij Voetbalshirtsdirect.nl.

  • adidas voetbalshirts
  • Officiële wedstrijdkleding
  • Emirates Stadium
  • Kleuren: rood met wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *