adidas Arsenal FC Shirt Thuis Lange Mouwen 2022-23

adidas arsenal fc shirt thuis lange mouwen 2022-23Jaha! Hier is het adidas Arsenal FC shirt thuis lange mouwen 2022-23 in de fanstore. Je kunt dus gaan voor een long sleeve of gewoon de korte mouwen variant. Bekijk ook eens het thuisshirt met korte mouwen om de juiste keuze te maken.

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Zie hier het Arsenal shirt thuis voor het nieuwe seizoen. Binnen 2 werkdagen ontvang je het thuisshirt dan in huis. Het is een onderdeel van het tenue dus je kunt bestellen zoveel je wenst. Via de button koop je het Arsenal thuisshirt voor kinderen bij Unisportstore.nl. Je kunt hier het adidas Arsenal shirt thuis kids 2022-2023 bestellen.

Arsenal FC heeft gekozen voor adidas als kledingsponsor voor dit seizoen

Het Arsenal shirt natuurlijk in het rood met wit. Alle voetbalkleding wordt door adidas ontworpen. Je hebt een shirt met klasse uitstraling en een normale pasvorm. Het shirt thuis heeft net als vorig seizoen de bekende kleuren. Verder is deze ontworpen van 100% polyester en is er voor iedereen. Wanneer draag jij een voetbalshirt van je favoriete team?

adidas Arsenal FC Shirt Thuis Lange Mouwen 2022-23

Je kunt naast het thuisshirt nog een short en deze kousen bestellen. We zijn benieuwd of ze de Europa League nu wel kunnen winnen. De club zal het wel moeilijk krijgen in de Premier League dus wie weet pakken ze een cup. Verder is de kleding met Clima-cool technologie ontworpen voor een comfortabel gevoel. Tijdens een regenbui of overtollig zweet voelt het voetbalshirt lekker aan. Je hebt dus tijdens het voetballen minder last van een zwaar en nat voetbalshirt. Ben jij fan van Smith Row of Lacazette? Het is mogelijk deze sterren te bedrukken of met eigen naam en nummer.


In de top 10 populaire voetbalshirts ter wereld staat altijd Arsenal. Heel de wereld kijkt betrokken mee wanneer de club het moet opnemen in Europa. In Engeland wordt Arsenal FC natuurlijk ook op de voet gevolgd. De bijzondere acties van wereldvoetballers als Henry, v Persie, en Bergkamp zullen we allemaal nooit vergeten. Je kunt ook een keer langs gaan in het stadion vanaf €220 euro. Je krijgt dan tickets, overnachting en vervoer naar Londen.

  • Shop de nieuwste adidas kleding
  • Clima-Cool technologie
  • 100% polyester
  • In de kleuren rood met wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *