adidas Arsenal Thuistenue Minikit 2022-2023

adidas arsenal thuistenue minikit 2022-2023Koop hier het adidas Arsenal thuistenue minikit 2022-2023. Je kunt voor net iets oudere kids het normale tenue thuis bestellen. Je denkt misschien zohoo deze is opvallend! Maar wat vind je van het tenue?

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 0 tot 8 jaar
  • adidas voetbalkleding

Het tenue mini is inderdaad zonder sokken te verkrijgen. Als cadeaus zijn er ook speentjes en alles voor de baby’s. Lache toch als er visite komt en je kind ligt in een Arsenal rompetje. Het vorige seizoen voelde dramatisch maar ach. Wat een drama spel maar dat mocht de populariteit van het Arsenal tenue thuis kids niet in de weg staan. Maten 56 tot 116 cm dus best een kans dat deze zal passen bij uw kind. Je kunt hier ook langs een adidas Arsenal shirt thuis long sleeve 2023-24 variant.

Deze is gemaakt in samenspraak met sportgigant adidas. Twijfel hoef je dus niet te hebben over de kwaliteit van de sportproducten. Vind je de uitstraling of kleur niks? dan is het een ander verhaal. Deze zal voor dit jaar ook te zien zijn tijdens de Europa League en diverse cups. Je leest het goed Europa League. Het gehele thuistenue is ontworpen met het bekende Clima-cool materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Kortom het tenue voelt gewoon prima en wordt niet heel erg nat.

adidas Arsenal Thuistenue Minikit 2022-2023

Het tenue voor kinderen bestaat uit het thuisshirt, voetbalshort thuis en de thuiskousen. Je kunt hieronder met een gerust hart aangeven wat je van het tenue voor de kleinste fans vindt. We praten misschien wat negatief maar dat komt omdat het tenue is opgenomen tot minste voetbaltenue van de Premier League. Een geheel zoals op de afbeelding al te zien is kan ideaal als cadeau worden gegeven. Is je kind dus nog jong dan kan deze het tenue al dragen. Hier ook het adidas Arsenal thuistenue kids 2022-2023.

Informatie over Voetbaltenues Junioren
  • Thuiswedstrijden
  • adidas Clima-cool (vocht wegstromen verhaal)
  • 100% polyester

Op de rechterborst vinden we het adidas logo en op de linkerborst het Arsenal FC logo in het wit. De hoofdsponsor Emirates Fly Better vinden we terug op de voorkant van het Arsenal shirt net zoals de naam van het stadion namelijk Emirates Stadium. Het voetbed met perfecte pasvorm voor zelfs baby’s. Kies voor Arsenal of sla een seizoen over als je het helemaal niks vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *