adidas Arsenal Thuistenue Kids 2022-2023

adidas arsenal thuistenue kids 2022-2023Koop hier het adidas Arsenal thuistenue kids 2022-2023. Je kunt ook een los shirt kinderen bestellen met een opvallend design. Wat vind jij van het complete tenue en kleurensamenstelling?

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en kinderen
  • Sterspelers: Saka of Martin Ødegaard
  • Club: Arsenal Football Club

Heb je dus bijvoorbeeld al het Arsenal trainingspak in je kast hangen? Je collectie voor je zoontje kan niet groot genoeg zijn. Kinderen zijn op steeds jongere leeftijd betrokken bij voetbal en hebben al snel een voorkeursclub. In Nederland hebben ze dat vaak al maar voorbeelden van spelers halen ze dan uit de Premier league. Dit shirt kan dus worden ontworpen als een Lacazette, Saka of Martin Ødegaard variant. Je kunt hier voor een kleinere ook het adidas Arsenal thuistenue minikit 2022-2023 bestellen.

Het thuistenue is te verkrijgen voor kids vanaf 8 tot een jaar of 16. Twijfel je over de juiste maat kan een kleine S volwassen ook altijd uitkomst bieden. De voetbaltenues zullen te zien zijn tijdens thuiswedstrijden van Arsenal. Het kan zijn dat we het tenue ook soms in uitwedstrijden zien. Afhankelijk van de kleuren van de tegenstander. In het Emirates Stadium is de rust nog niet helemaal gekeerd. Het begin van dit seizoen is hopelijk lekker met de Community Shield. De club uit Londen heeft een matig seizoen in de PL gehad. We kijken allemaal uit naar de topwedstrijden van de club die hopelijk komen. Je kunt hier het adidas Arsenal shirt thuis kind 2020-2021 los bestellen.

adidas Arsenal Thuistenue Kids 2022-2023

Het nieuwe voetbaltenue kinderen is uitgekomen in de traditionele clubkleuren. Toch krijgt het veel kritiek. Mijn vraag is dan ook of jullie de kritiek terecht vinden? Dit Premier League seizoen maakt het op zich niet uit als ze maar bij de bovenste 4 eindigen. De grote vraag of ze dat inderdaad kunnen. Wat vind jij van het patroon op het shirt met witte accenten? De sponsor op het Arsenal shirt is net als vorig jaar Emirates Fly Better. Ben je dus fan van spelers uit de selectie bestel dan snel een: Lacazette shirt of Granit Xhaka shirt Arsenal. Hoe ver komt de club bijvoorbeeld in Europa en denk jij dat ze prijzen gaan pakken?

Info en Sponsors Voetbaltenue Kinderen

De kleding is beschikbaar in long sleeve en korte mouwen variant. Lekker toch om tijdens de koudere dagen lange mouwen te dragen. De trainer zal koste wat kost weer alles aan doen om dit seizoen de landskampioen titel in de wacht te slepen. Uiteraard is dat bijna niet mogelijk. Concurrenten Chelsea en Tottenham Hotspur zullen het Arsenal zoals ieder seizoen niet makkelijk maken door deze hevige concurrentie van de clubs uit Londen. Dit tenue verdient deze een duim of zeggen jullie ik laat deze links liggen? Je kunt hier ook de nieuwste voetbalschoenen bestellen.

  • Officieel Arsenal Shop artikel
  • adidas Clima-cool technologie
  • Premier League
  • Arsenal tenue kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *