adidas Arsenal Shirt Thuis Kind 2020-2021

adidas arsenal shirt thuis kind 2020-2021Koop hier het adidas Arsenal shirt thuis kind 2020-2021. Je hebt deze ook speciaal voor vrouwen. Als je een heren of dames variant zoekt? Kan je langs het thuisshirt voor senioren.

direct bestellen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, junior, kinder, senior
  • Sponsor: Emirates Fly Better
  • Nieuwste adidas kleding

Deze is beschikbaar in de maten 128 cm tot 176 cm. Het voetbalshirt Arsenal is gemaakt van 100% polyester. De prijzen worden vergeleken en je kunt nu hierboven direct bestellen. Heerlijk dat je alleen op direct bestellen hoeft te klikken om de beste prijs te vinden. Je kunt hier ook langs het adidas Arsenal thuisshirt 2020-2021.

Het FC Arsenal voetbalshirt heeft de bekende eigenschappen en kleuren. Fly Emirates staat natuurlijk in het midden van deze. Je ziet nu ook extra veel witte accenten over de schouders. Een andere groot verschil is het patroon op het voetbalshirt. Een fris nieuw FC Arsenal thuisshirt voor de warme trainingen en sportdagen. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken. Kies voor helden als Saka, Xhaka of Martinelli achterop je shirt. Ook kan je voor je eigen naam / nummer gaan.

  1. Bij Unisportstore of bij voetbalshop een originele bedrukking voor de voetbalkleding.

adidas Arsenal Shirt Thuis Kind 2020-2021

The Gunners zijn uiteindelijk matig geëindigd in de Premier League. We zien het voetbalshirt tijdens de thuiswedstrijden in de FA Cup, Premier League en League cup. Je kunt deze bestellen in de maten 128, 134, 140, 146, 152, 158, 170, 176. Als je er toch bent kan je direct een voetbalshort thuis en thuiskousen in je mandje gooien. Het FC Arsenal voetbalshirt is ideaal om te sporten en spelen op de schoolpleintjes. Je kunt nu helemaal los en zelf een compleet tenue samenstellen. Neem contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl bij vragen of zoekopdrachten.

  • Arsenal Football Club
  • Stadion: Emirates Stadium
  • adidas voetbalkleding
  • Clubkleuren: rood / wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *