adidas Arsenal Uitshirt Geel 2023-2024

adidas arsenal uitshirt geel 2023-2024Hier het adidas Arsenal uitshirt geel 2023-2024 met zwarte accenten. De basiskleur van het shirt uit is geel met zwarte accenten. Je ziet daarnaast nog blauwe accenten zoals de logo’s en sponsoren.

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Emirates Fly Better

Het Arsenal shirt uit geel met zwart 2023/24 wordt altijd veel verkocht in Engeland en ver daarbuiten. De kleur van het uitshirt past perfect in combinatie met het trainingspak. Een gele kleur is even wennen aangezien het uitshirt Arsenal al jaren in het goud of geel te zien was. Bekijk in onze fanshop ook het en trainingspak en kleinere maten het adidas Arsenal shirt uit kids 2023-2024.

Arsenal FC gaat de halve finale van de CL en de top 4 van de Premier League halen – VSD

Deze is voor een derde seizoen op rij ontworpen door adidas. De basis van het shirt uit is geel. Je ziet de kleur op de schouders en armen. De sponsor en Puma logo zijn in het navy blauw te zien. In vergelijking met het thuisshirt is het uitshirt een vrij uniek voetbalshirt. Het uittenue is slimfit ontworpen. Wens je het complete Arsenal uit tenue 2023/24 dan hebben we ook de voetbalsokken en het voetbalbroekje uit. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je favoriete speler achterop worden bedrukt!

adidas Arsenal Uitshirt Geel 2023-2024

Het Arsenal shirt uit zal beschikbaar zijn voor jong en oud. Deze zal te zien zijn in de uitwedstrijden van de club. Wil jij dit voetbalshirt kopen? Te zien in de Premier League, FA Cup, League Cup en in de Champions League. Het Emirates Stadium zal een heerlijke rode sfeer geven tijdens thuiswedstrijden. Een beetje wennen om dan af en toe een geel shirt te zien in het stadion. Het stadion is de op 2 na de grootste van Engeland. Na een vertrek uit Highbury kunnen nu meer dan 60.000 supporters plaatsnemen. Het shirt zal de sponsor Emirates Fly Better dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *