adidas Arsenal Shirt Uit Lange Mouwen 2023-24

adidas arsenal shirt uit lange mouwen 2023-24Het adidas Arsenal shirt uit lange mouwen 2023-24 is onderdeel van het uittenue en nu verkrijgbaar in onze fanshop. Bekijk ook het thuisshirts en meer kleding. Allemaal in de unieke gele kleuren met zwarte accenten.

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Puma voetbalkleding

Naast het uittenue van The Gunners is ook het trainingspak erg in trek dit seizoen. De club heeft over de hele wereld veel fans en zo ook in Nederland. Veel voetbalsupporters volgens naast de Eredivisie ook de Premier League. Een van de redenen hiervoor is het vele aanwas in de Engelse competitie vanuit de Eredivisieclubs. Bekijk hierboven de aanbieder van het Arsenal shirt long sleeve. Hier kan je ook het adidas Arsenal uitshirt geel 2023-2024 krijgen.

Het Arsenal tenue uit geel is voor dit jaar ontworpen met een zwart randje. Sommigen zeggen zelf dat dit wel een van de mooiste tenues is van dit jaar. adidas zie je bij meerdere clubs maar wat een mooie hebben ze nu ontworpen. Ben je dus een echte fan van de competitie in Engeland en met name van Arsenal? Kies dit artikel om je uittenue compleet te maken. Je kunt veel meer bestellen van AFC, klik dus snel naar Voetbalshop!

adidas Arsenal Shirt Uit Lange Mouwen 2023-24

Deze is uitgekomen in de mooi gele kleur. De zwarte en blauwe elementen zijn zichtbaar aan de buitenkant. Verder heeft voetbalshirt een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester. De logo’s van de club en van adidas zijn te zien op de borst. Doordat adidas de partner is van de club heeft zij een speciale AEROREADY techniek erin verwerkt. Deze techniek zit in alle kleding van de club verwerkt en zorgt ervoor dat je lichaam op een optimale temperatuur blijft tijdens het sporten en het transpireren. Je gaat deze zien tijdens de uitwedstrijden in de Champions & Premier League. Kies hier ook het adidas Arsenal shirt uit vrouwen 2023-2024.

  • Arsenal Shop
  • Premier & Champions League
  • The Gunners
  • adidas AEROREADY
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *