adidas Arsenal Tenue Minikit Uit 2023-24

adidas arsenal tenue minikit uit 2023-24Koop hier het adidas Arsenal tenue minikit uit 2023-24. Je kunt deze alvast bestellen voor het aankomende seizoen in de Premier & Champions League. Deze wordt ook wel het baby AFC minikit genoemd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, baby en kids
  • Maten: 68 tot 116

Je kunt hier het Arsenal mini tenue bestellen in de kleuren geel met zwart. Deze bestaat uit het officiële uitshirt en daarnaast het voetbalbroekje en sokjes. Te verkrijgen in de maten 68 tot 116 en wat een uitstraling heeft deze. Ga los en kies de nieuwste kleding voor de aankomende zomer. Ga hier direct ook voor een adidas Arsenal shirt uit kids 2023-2024 en je maakt deze hele familie blij.

Pubquiz vraag middel: welke 2 Nederlanders zijn nu aanwezig bij de club?

Wens je een voetballer achterop te bedrukken? Uiteraard kan je het shirt bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld Ødegaard, Saka, Trossard, Ben White of Kai Havertz laten bedrukken. De wedstrijden zullen erg spannend worden maar wat een selectie hebben ze voor dit seizoen. Heerlijk voor de club dat ze worden gezien als kanshebber. We kijken dus ook reikhalzend uit naar de wedstrijden in de diverse competities. Maak je kleine alvast klaar met dit tenue.

adidas Arsenal Tenue Minikit Uit 2023-24

Deze is ontworpen in samenspraak met de Duitse sportgigant adidas. De kraag van het voetbalshirt is een ruime hals. Je kunt dus lekker sporten en deze is ideaal te dragen tijdens een warme zomer. Op de linkerborst is het club logo en aan de andere kant de kledingsponsor. Een extra dementie wordt gecreëerd door het zwart met blauw als accenten op het tenue. Ga je dagelijks naar het voetbalveld of zo nu en dan naar de training? Je kan dus nu los in deze minikit. We hopen met zijn allen dat ze een mooi seizoen gaan draaien.

  • AFC voetbalelftal
  • Kledingsponsor: adidas
  • AEROREADY technologie
  • Totaaloverzicht: Arsenal shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *