adidas X 18 Zwarte Voetbalschoenen

adidas x 18 zwarte voetbalschoenenJaaa! We mogen eindelijk de adidas X 18 zwarte voetbalschoenen verwelkomen. Niet echt meer de “Messi voetbalschoenen” want die draagt nu Nemeziz van adidas. Je kunt deze via de blauw link: adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz dan ook direct bestellen als je dat wenst.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,95
  • Beschikbaar in: kids, junior  en senior
  • Gedragen door: Benzema, Bale

Wat kunnen we zeggen over de nieuwe adidas voetbalschoenen?Tijdens de grote toernooien zullen we Benzema, James Rodriguez en Erling Haaland zeker deze schoenen zien dragen. Een groot voordeel dat wij ze nu ook gewoon kunnen dragen. 1 nadeel ze moeten dan wel worden besteld en helaas zijn ze niet gratis. De complete naam volgens adidas is: adidas X 18+ Archetic FG/AG black. Als alles meezit heb je de schoenen binnen 2 dagen in huis en kan je op de training ff laten zien wat je in huis hebt.

Shop je voetbalschoenen van een ouder pack dan kan het je zomaar tientallen euro’s schelen!!

De voetbalschoenen zijn ontworpen om echte adidas Superstar voetbalschoenen te creëren. Wat wil dat zeggen? Vijf belangrijkste punten van de schoenen zijn belegd met een speciaal soort rubber. De hybridtouch noemen ze het ook wel. We hebben het hier over FG voetbalschoenen omdat deze geschikt zijn voor natuurlijke ondergronden zoals gras en kunstgras. De prijzen van de adidas voetbalschoenen hebben we online opgezocht. We kwamen in dit geval uit bij Unisportstore.nl. Je kunt ons volgen op Instagram of Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste voetbalartikelen in onze voetbalschoenenshop.

adidas X 18 Zwarte Voetbalschoenen

adidas zelf zegt dat je met de adidas X 18 zwarte voetbalschoenen een betere voetballer wordt. Natuurlijk heeft dat ook zeker met talent te maken. Anders had ik ook wel ergens een contract getekend en zat ik nu niet hier. Wij hebben deze voetbalschoenen in kinderen en volwassen maten. Voor ieder wat wilt en in diverse prijzen. De belangrijkste ontwikkeling van de adidas voetbalschoenen zijn de vijf spots voor passing, dribbeling en op een comfortabele manier een actie te kunnen uitvoeren. X voetbalschoenen van adidas zijn al te verkrijgen voor een bedrag van €39,99. We hebben het in dit geval dus over een oudere variant van de X boots.

  • adidas voetbalschoenen
  • Hybridtouch als bovendeel
  • Natuurlijke ondergronden en kunstgras
  • 3D laag en unieke structuur

Put on your adidas and step off

De achterkant van de adidas X 18 zwarte voetbalschoenen zijn verstevigd om extra hard te kunnen schieten en power mee te geven om lange passen te kunnen geven. De adidas voetbalschoenen hebben qua materialen wat weg van de adidas F50 AdiZero. Helaas hebben we deze al tijden niet meer gezien. Wil je nog even verder kijken in onze voetbalshop? We hebben ook hele andere items zoals een adidas Real Madrid zwart goud trainingspak 2019-2020 of AC Milan trainingspak wit zwart 2018-19. Is dit nou niet helemaal wat je zoekt? Ga hieronder lekker naar Youtube en je kunt kijken wat je maar wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *