AC Milan Trainingspak Wit Zwart 2018-19

ac milan trainingspak wit zwart 2018-19Het AC Milan trainingspak wit zwart 2018-19 nu te verkrijgen. Puma trainingspakken clubs met meerdere ritsen? We hebben ze in de winkel naast elkaar gehangen. Wanneer draag jij het liefst trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • AC Milan voetbalkleding
  • Emirates Fly better
  • Puma voetbalkleding

Wat maakt het AC Milan trainingspak wit zwart 2018-19 zo speciaal ten opzichte van de andere AC Milan trainingspakken? De standaard voetbal trainingspakken clubs zijn uitgerust met vijf ritsen. Bekijk ook het Puma AC Milan trainingspak 2023-2024.

Het Puma AC Milan trainingspak 2018/2019 bestaat uit de AC Milan trainingsjack en AC Milan trainingsbroek. Het prachtige en populaire presentatiepak is te verkrijgen in diverse maten en gemaakt van 100% polyester. Wil jij net als de sterspelers van AC Milan rondlopen in het Puma AC Milan trainingspak dan is het je kans. Het voetbal trainingspak is ontworpen met een Climacool systeem. Je kunt dus comfortabel sporten of bank hangen met het heerlijke trainingspak. Deze heeft als trainingsjack een capuchon / hooy variant. Je trainingspakken voetbalclubs te bedrukken met sponsor en Puma logo is ook mogelijk.

AC Milan Trainingspak Wit Zwart 2018-19

Het is ook mogelijk om het AC Milan presentatiepak zwart wit te bedrukken met Puma logo zoals je kunt zien op de afbeelding. Het is ook mogelijk om de hoofdsponsor “Fly Emirates” aan de voorkant te bedrukken. De kosten voor deze bedrukking bedragen €19,95. Wil je een nummer bedrukken onder het Puma logo dan kost het €4,95 extra. Bekijk de mogelijkheden nu bij onze partner en loop morgen al in je gepersonaliseerde Puma AC Milan trainingspak. Overige AC Milan artikelen zijn het Puma AC Milan zwart trainingspak 2022-2023 en ook merchandise.

  • Voetbalclub: AC Milan
  • Sponsor: Fly Emirates
  • Nieuwe sponsor Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *