Puma AC Milan Trainingspakken 2023-2024

puma ac milan trainingspakken 2023-2024Koop hier de Puma AC Milan trainingspakken 2023-2024 zoals afgebeeld :). Je kunt ook eens langs bij het nieuwste presentatiepak om wat inspiratie op te doen wat nog meer mogelijk is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, dames tot XXL
  • Kleuren: zwart, rood en wit
  • Puma voetbalkleding

Vorig jaar zagen we vooral witte pakken van de club. Nu zijn er toch wat andere varianten doorheen gedaan. Je kunt ook lekker zeg combineren door een andere jack erbij te bestellen. We zullen de kleding nu vooral zien bij Leao omdat hij in het team zit. Verder gaat het allemaal niet best bij de club uit Milaan. Voor dit seizoen kijken we uiteraard uit naar de topwedstrijden binnen de Serie A. Denk aan de zinderende wedstrijden tegen Inter Milan in het Stadio Giuseppe Meazza.

In het overzicht top 10 trainingspakken staat nog steeds een AC Milan pak. Nu misschien omdat Zlatan er speelt maar dit allemaal terwijl ze niet best presteren.

Qua design is er niet veel veranderd vergeleken met het adidas tijdperk. Toch zie je wat veranderingen zoals een streeploos design maar wel een stuk strakker. Daarnaast op de linkerborst het club logo en Puma aan de andere kant. Je ziet wel dat het echt een iconisch pak is geworden. De AC Milan trainingsbroek is ontworpen met een gehele zwarte basiskleur. Je kunt een pak vandaag nog bestellen en je hebt deze dan morgen al in huis. Hier ook het Puma AC Milan trainingspak 2023-2024 als je wat afwisseling zoekt.

Puma AC Milan Trainingspakken 2023-2024

Wat zijn nou de opvallende zaken als je kijkt naar het pak? Je ziet een stijl zoals we deze jaren geleden ook eens hebben gezien. Door de samenwerking met Puma heeft deze een Dry-cell technologie. Hierdoor blijft deze altijd lekker droog op je huid aanvoelen. Dit komt doordat vocht tijdens het zweten naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. Daarnaast zijn ze voorzien van mesh-panelen. Maak dus vandaag nog je kledingkast compleet met dit geweldige pak! Via Ziggo zien we nog wel eens een wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Twijfel je nog? Kies dan ook eens het Puma AC Milan trainingsshirt 2023-2024.

  • Voetbalkleding zwart met rood
  • Seizoen nieuw
  • Serie A en Champions League
  • Puma Dry-cell materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *