Puma AC Milan Thuistenue 2023-2024

puma ac milan thuistenue 2023-2024Het Puma AC Milan thuistenue 2023-2024 een keer ontworpen met een soort pijlen patroon naar beneden! Je ziet een bijzondere structuur en uiteraard wel de standaard kleuren. Wat vind jij van de keus en patroon?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €27,95
  • In: kinderen, heren, vrouwen en baby’s
  • Emirates fly better als shirtsponsor

De onderstaande Nederlandse webshops bieden de 3 artikelen van het tenue thuis aan. Wanneer je doorklikt, kun je deze dus geheel zelf samenstellen! Puma heeft het gehele AC Milan tenue thuis 2032/24 voorzien van de Dry-cell technologie. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste laag van de kleding afgevoerd. Op deze manier blijft deze dus lekker droog aanvoelen en tevens comfortabel zitten. In de fanstore hebben we ook een los Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021 als je niet teveel geld wens uit te geven.

Puma heeft de voetbalsokken ook voorzien van een ergonomisch design. Door dit design hebben de kousen een pasvorm voor iedereen.

Deze is compleet te bestellen bij Unisportstore. Alhoewel je de 3 artikelen wel zelf in de winkelwagen kunt gaan doen. Het merk heeft er weer voor gezorgd dat het shirt, short en kousen er weer geweldig uitziet. Op het shirt is het Puma logo in het wit terug te vinden op de linkerborst. Verder is op de rechter borst het AC Milan logo te zien. Het voetbalshirt heeft voor de rest een zwarte basiskleur met rode pijlen patroon naar beneden. De clubkleuren zijn dus weer mooi terug te vinden. Door de samenwerking met Puma zijn ook de bekende strepen weer terug te vinden op de schouders.

Puma AC Milan Thuistenue 2023-2024

Het thuis tenue AC Milan bestaat uit het thuisshirt, het voetbalbroekje thuis en de sokken. De tenues zullen te zien zijn wanneer het team weer aantreedt tijdens de thuiswedstrijden. Het Puma Milan tenue thuis 2023/24 bestaat zoals gezegd uit het thuisshirt, het thuis broekje en de thuis voetbalkousen. In vergelijking met deze zijn de AC Milan voetbaltenues van dit jaar voorzien van wat meer donkere accenten. Zo zijn de strepen op het voetbalbroekje licht in tegenstelling tot zwart en zijn de kousen zwart met wits in tegenstelling tot rood met zwart. De sponsor is zoals we gewend zijn weer Emirates Fly Better en is elk seizoen weer goed voor een aardig zakcentje voor de club. Hier ook een bedrukte Leao AC Milan shirt thuis 2023-2024.

  • Officieel AC Milan Shop artikel
  • Competitie: Serie A
  • Seizoen 2023/24
  • Nieuw: Puma voetbalkleding
  • Dry-cell technology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *