Puma AC Milan Thuisshirt 2020-2021

puma ac milan thuisshirt 2020-2021Koop hier het Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021. Uiteraard heeft deze rood met zwart banen. Wat valt je direct op aan het thuisshirt? Puma heeft het ontworpen en zo komt er een einde aan een adidas periode. Wat vind je van het thuisshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, vrouwen junior en senior
  • 100% Polyester

Je gaat het AC Milan thuisshirt zien in het Giuseppe Meazza stadion. Daar zal het gematigd rood met zwart doen kleuren. Het stadion wordt ook wel San Siro genoemd en wordt gedeeld met Inter Milan. Dit shirt zal in senioren en junioren maten te verkrijgen zijn. Je kunt hier ook langs het AC Milan shirt.

Associazione Calcio Milan al zo vaak winnaar van de Champions League maar heeft het moeilijk. Binnen een paar jaar een aantal nieuwe trainers. We hopen ze snel weer in de top van de Serie A en Italiaanse beker te zien. Een AC Milan voetbalshirt 2020/21 heeft natuurlijk de bekende kleuren van het AC Milan logo. Soms heeft het shirt andere verticale strepen of iets andere kleuren. De rode strepen aan de onderkant doen denken aan een schilderij. Je ziet verder nog het AC Milan logo, de hoofdsponsor Fly Emirates en het Puma logo zijn zoals altijd weer te zien op het voetbalshirt.

Puma AC Milan Thuisshirt 2020-2021

Het AC Milan thuisshirt kan je natuurlijk weer bedrukken. De kosten van een bedrukking bedragen bij iedere aanbieder rond de 20 euro. Het Puma AC Milan shirt kan dus worden gepersonaliseerd met naam en nummer van je favoriete voetballer van AC Milan. Je kunt denken aan een Zlatan shirt bijvoorbeeld. Uniek om met een AC Milan shirt met naam rond te lopen. Liever je eigen naam en favoriete nummer dan kan dat natuurlijk ook. In de store ook de trainingspakken, wedstrijdkleding en voetbalshirts.

De Rossoneri heeft veel succes gekend in het verleden met topvoetballers als Paolo Maldini, George Weah en onze eigen Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard.

Uiteraard is deze dit seizoen weer ontworpen door het Duitse merk Puma. Een prachtig voetbalshirt maargoed dat is aan jullie. Je kunt voorlopig nog geen wedstrijd bezoeken maar op de training valt deze ook op. Bezoek het prachtige Giuseppe Meazza is een droom voor iedere voetballiefhebber. Je kunt dus wel langs als er niet wordt gespeeld. We hopen op een top seizoen voor de topclub uit Milaan.

AC Milan Shop

De fanshop uiteraard met het populaire Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021. Je kunt deze combineren met het thuis short en voetbalkousen. Doe eens gek en kies ook een AC Milan trainingspak welke geweldig populair is. Een groot voordeel van een topclub uit de Serie A is dat diverse voetbal trainingspakken op de markt komen. Later komt ook nog een sjaal en/of vlag om te bestellen. Ontbreekt er nog iets of zin om iets te melden? Laat het onderaan de pagina gerust weten.

  • AC Milan
  • Bijnaam: De Rossoneri
  • Stadion: Giuseppe Meazza

In ons overzicht voetbalshirts, alle denkbare shirts. We hebben het Puma AC Milan zwart rood shirt thuis 2019-2020 al eerder gezien in het overzicht top 10 voetbalshirts. Associazione Calcio Milan 1899 SpAis de volledige naam. Het shirt is nu iets minder populair geworden door de mindere resultaten. Een ander nadeel van AC Milan is dat ze afscheid hebben genomen van namen zoals Filippo Inzaghi, Paolo Maldini, Andrea Pirlo en Alessandro Costacurta die allemaal overbodig of te oud waren geworden. Voetballers waar de echte fan voor naar het stadion kwam.

Puma Milan Voetbalshirt met Rood & Zwarte Banen

Het AC Milan shirt mag dan iets minder populair zijn geworden maar de populariteit van het AC Milan trainingspak stijgt ieder seizoen. Het zal komen door de prachtige kleurencombinatie van zwart met rood en daarbij de witte accenten. Welke spelers uit de AC Milan selectie zijn dan nog wel populair? Denk aan de jonge speler Leao. Een prachtige selectie met veel nieuwe spelers met een uniek voetbalshirt.

AC Milan heeft afgelopen seizoen wel de bekerfinale gehaald maar ging onderuit tegen Juventus. Wat is dan de laatste prijs die de Rossoneri in de wacht hebben gesleept? Het is het Italiaans landskampioenschap in 2011. Ze kunnen dus wel weer een prijs gebruiken.

  • Voetbalclub: AC Milan
  • Helden: Maldini & Alessandro Costacurta
  • Italie voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *