Nike Inter Milan Blauwzwart Thuisshirt 2020-2021

nike inter milan blauwzwart thuisshirt 2020-2021Koop hier het Nike Inter Milan blauwzwart thuisshirt 2020-2021. Dit is een belangrijk onderdeel van het tenue thuis van de club. Vergelijkbare Internazionale kleding is allemaal in het zwart met blauw te verkrijgen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Internazionale voetbalkleding
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • Nike voetbalkleding

Als je kijkt naar het Inter Milan shirt thuis, dan zal gedragen worden in de Serie A en Italiaanse beker. Nike voetbalkleding is ontworpen met een Dri-fit touch voor extra comfort. Mocht je intens hebben gesport of nat worden, dan wordt het vocht naar de buitenste lagen gedreven. Het Inter Milan thuisshirt 2020/21 is te verkrijgen in senioren en kids maten.

Deze is ontworpen in samenwerking met Nike. De kwaliteit is perfect en ontworpen met een Vapor touch. Zoals hierboven is te zien, is het shirt ontworpen met een donkere basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door witte en donkere accenten. Zo vinden we aan weerszijde van het Inter Milan shirt donkere accenten. Het Nike logo in het wit en het opvallende Pirelli in het midden. We vinden het Inter Milan logo nog op de linkerborst. Opvallend is het bliksem patroon.

Nike Inter Milan Blauwzwart Thuisshirt 2020-2021

Het shirt in de prachtige kleuren die we nu wel kennen. Door het patroon is het thuisshirt heel anders dan vorig seizoen. Maak vandaag nog je tenue compleet met een short thuis en kousen. Je kunt dan lekker gaan trainen in het volledig blauw met zwart. Bekijk in onze Inter Milan shop nu ook de immens populaire adidas Predator Beckham schoenen rood! Heb je nog vragen of zoek je andere producten? Laat het ons dan gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Hier ook het Nike Inter Milan thuistenue 2022-2023.

  • Inter Milan
  • Nike Dri-Fit Touch
  • Hoofdsponsor: Pirelli
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *