adidas Predator Beckham Schoenen Rood

adidas predator beckham schoenen roodShop hier de adidas Predator Beckham schoenen rood in de winkel. Eerder hadden we ook de voetbalschoenen van Zidane en nog meer iconen. Bestel ze hieronder direct.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Predator sneakers en cleats
  • Maat: 38 tot 48
  • In: kids, junior en senior
  • adidas limited voetbalschoenen

adidas Predator is dus weer terug met nu een David Beckham lijn. De schoenen zijn maar beperkt verkrijgbaar. Altijd een voorliefde voor Beckham? Shop dan ook zijn kleding nu het weer kan. Je kunt hier ook eens langs de adidas Predator Precision voetbalschoenen.

Een nieuwe release zoals we al vele adidas voetbalschoenen voorbij hebben zien komen. adidas Predator komt met een 3-tal varianten. Dagelijks gebruik, zaalvoetbalschoenen of voetbalschoenen in de kleuren zwart, wit en rood. De carrière van David Beckham is dusdanig bijzonder dat de schoenen voor hem worden ontworpen. adidas Predator accelerator Beckham Capsule-collectie voor kids en senioren en bovenal voor verschillende momenten. Primeknit voetbalschoenen met een inspiratie uit 1998 voor fans en helden uit het verleden.

adidas Predator Beckham Schoenen Rood

De adidas Predator accelerator Beckham Capsule-collectie met bijzondere banden over de schoenen. Het bovendeel is gevormd met voetbal in de achtergrond. Welke voetbalschoenen kunnen worden vergeleken met de adidas Predator Beckham schoenen rood? Jawel de Ace 17+ Purecontrol. De Engelse held van onder andere Manchester United, Real Madrid en LA Galaxy en verdere carrière vormen de boots. adidas Predator accelerator Beckham Capsule-collectie met deze rode bedoeld voor gras en hardere oppervlakken zoals Cruijff courts. Rood niet alleen van United maar ook van Milaan en PSG. Laat hieronder weten welke adidas Predator jouw favoriet is?

  • adidas Predator
  • Ultra Boost
  • David Beckham voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *