New Balance Voetbalschoenen Zwart Blauw

new balance voetbalschoenen zwart blauw

Hier de New Balance voetbalschoenen zwart blauw kopen? Zie ook de NB nieuwe voetbalschoenen of maak een rondje door onze shop.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button



NB Visaro 2.0 ontworpen met een unieke bovenkant en prachtige kleurenpalet. ideaal materiaal om wedstrijden lang de cleats te dragen. Enkellaag voor een beter balgevoel. De unieke zones zijn te zien op  de New Balance voetbalschoenen. Shop hierboven direct de schoenen bij Unisportstore.nl want die is het goedkoopst.

New Balance Visaro 2.0 Pro FG in onze voetbalshop bij Voetbalshirtsdirect. De introductie van de New Balance voetbalschoenen voor kids, junior en senioren! 2.0 Pro voetbalschoenen voor een lage prijs en iedere positie in het veld. Zelf veel snelheid of voor verdedigende acties? De NB voetbalschoenen komen zeker tot zijn recht. Shop de lichtgewicht schoenen met “Ultra Directional” noppen. Hier ook het New Balance Fellaini voetbalschoenen.

New Balance Voetbalschoenen Zwart Blauw

New Balance Visaro 2.0 Pro FG voor snelle acties, passing maar zelfs voor keepers. Allround voetbalschoenen voor acties maar ook voor extra comfort. Een sterk frame en geweldig noppensysteem voor iedere voetballer. Wens je andere kleuren? In de shop vind je meerdere New Balance Visaro voetbalschoenen varianten. Het New Balance upper zoals te zien op de afbeelding maakt de schoen extra uniek! Shop de nieuwste NB voetbalschoenen voor jong en oud bij Voetbalshirtsdirect.

  • NB voetbalschoenen
  • Unieke noppen voor snelheid
  • Burrito lip
  • NB Pro Form
  • Unieke kleurenpalet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *