New Balance Furon Voetbalschoenen Grijs

new balance furon voetbalschoenen grijs

Hier de New Balance Furon voetbalschoenen grijs online kopen? De limited edition voetbalschoenen met de naam New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore buttonNew Balance het Amerikaanse sportmerk eindelijk ook doorgedrongen in de voetbalwereld. De New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG zijn een voorbeeld van voetbalschoenen in perfectie. Furon staat voor geweldige schoten en passing wat we zien bij Negredo en Jesus Navas. De nieuwste technologieën van New Balance met geweldige buitenzool, stevig bovendeel en voelen comfortabel aan. Shop de nieuwste nieuwste New Balance voetbalschoenen zwartgrijs of andere football boots.

New Balance Furon Voetbalschoenen Grijs

New Balance Furon voetbalschoenen grijs voor snelle aanvallers of stevige verdedigers. Eigenlijk maakt het niet uit want de voetbalschoenen zijn geschikt voor iedereen. De duidelijk N aan de zijkant van New Balance maken ze extra revolutionair. Speciale microtextuur zorgt voor grip maar ook om nauwkeurig een bal te kunnen passen. De tong van de schoen is verborgen zodat met meer precisie kan worden geschoten. New Balance voetbalschoenen te verkrijgen voor kinderen en senioren. Daarnaast in de shop ook zaalvoetbalschoenen, sneakers en New Balance kunstgras schoenen. Hieronder een samenvatting van de technologieën en verhaal rond de New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG. Deze te vergelijken met New Balance Visaro voetbalschoenen oranje.

New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG

New Balance Furon 2.0 Pro Hydra FG ontworpen voor gras en natuurlijke ondergronden. FG noppen kennen we inmiddels en zijn bedoelt voor gras. De Fantom kooi voor de schoenen voor extra power. Afzetten en acties zijn eenvoudig met deze lichtgewicht voetbalschoenen. Het noppensysteem is niet nieuw voor staat als haakjes om beter af te zetten dan je tegenstander. New Balance Pro-form en Fixed Revlite binnenzool voor comfort maar ook voor extra versteviging. Zie ook de nieuwste New Balance Tekela 3-0 Tri Aura wit.

  • De snelle voetballer
  • Microtextuur voetbalschoenen
  • Gewicht: 232 gram
  • Alvaro Negredo, Ramsey en Jesus Navas
  • Lockdown effect
  • Snelle buitenzool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *